Γεωργία- Τσεχία 1-1: Έμειναν στην ισοπαλία και πλέον δεν έχουν την πρόκριση στα πόδια τους (vids)

Γεωργία- Τσεχία 1-1: Έμειναν στην ισοπαλία και πλέον δεν έχουν την πρόκριση στα πόδια τους (vids)

Η Γεωργία και η Τσεχία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 και πλέον καμία από τις δύο δεν έχει την υπόθεση πρόκριση στα πόδια της...

Γεωργία και Τσεχία έμειναν στην ισοπαλία και το 1-1, γεγονός που δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες, καθώς οι μεν Γεωργιανοί αντιμετωπίζουν τους Πορτογάλους την 3η αγωνιστική, ενώ η Τσεχία αντιμετωπίζει την Τουρκία.

Οι Τσέχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την αναμέτρηση χάνοντας σωρεία ευκαιριών στο παιχνίδι, με τον τερματοφύλακα της Γεωργίας και της Βαλένθια, Μαρμαντασβίλι να πραγματοποιεί μια top class εμφάνιση κρατώντας την ισοπαλία για την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση 4 εκατομμυρίων του Παναθηναϊκού στην Γκρέμιο για Παβόν»

Μάλιστα η Γεωργία λίγο έλειψε να πάρει και το ματς, καθώς στην τελευταία φάση της αναμέτρησης έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Λομπανίτζε, που αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Γκολ κόντρα στη ροή του ματς η Γεωργία

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι θύμιζε πιο πολύ Τσεχία εναντίον Μαρμαντασβίλι, παρά Τσεχία- Γεωργία με τον τερματοφύλακα των Γεωργιανών να υψώνει τείχος μπροστά από την εστία του και εμποδίζοντας τους Τσέχους να πάρουν από νωρίς κεφάλι στην αναμέτρηση.

Αφού το γκολ των Τσέχων δεν ήρθε και ο ρυθμός έπεσε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η Γεωργία άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του σταρ της ομάδας, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, η μπάλα βρήκε μέσα στην περιοχή στο χέρι του Χράνατς και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκιόργκε Μικαουτάτζε, ο οποίος εκτέλεσε σωστά και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Βρήκε την απάντηση αλλά όχι και την ολική ανατροπή η Τσεχία

Η Τσεχία στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 59ο λεπτό, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Πάτρικ Σικ μπήκε σχεδόν με την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του. Ο Τσέχος σέντερ φορ έφτασε τα 20 τέρματα στις 40 εμφανίσεις του με το εθνόσημο. Ο Σικ έφτασε παράλληλα τα 6 τέρματα σε 7 μόλις εμφανίσεις στο Euro, επίδοση σίγουρα αξιομνημόνευτη.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή αν και στην τελευταία φάση της αναμέτρησης οι Γεωργιανοί έχασαν ανεπανάληπτο τετ α τετ του Λομπανίτζε, ο οποίος από πολύ πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Η ενδεκάδα της Γεωργίας: Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσια, Κβερκβέλια (82′ Γκβελεσιάνι), Κοτσορασβίλι, Κβαρατσχέλια (82′ Λομπανίτζε), Νταβιτασβίλι (62′ Χακβετάτζε), Μεκβαμπισβίλι, Τσιταϊσβίλι (62′ Λοχοσβίλι), Μικαουτάτζε (88′ Κβιλιτάια)

Η ενδεκάδα της Τσεχίας:
Στάνεκ, Χόλες, Χράνατς, Τσούφαλ, Χλόζεκ (55′ Λινγκρ), Σικ (68′ Χιτίλ), Πρόβοντ (81′ Μπαράκ), Τζούρασεκ (55′ Τσέρνι), Τσερνί, Κρέιτσι, Σούτσεκ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ