Ρεμπρόφ: «Σημαντική η νίκη της Ουκρανίας για την ομάδα και τη χώρα

Ρεμπρόφ: «Σημαντική η νίκη της Ουκρανίας για την ομάδα και τη χώρα

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ στάθηκε στην αντίδραση της Ουκρανίας στο δεύτερο μέρος απέναντι στην Σλοβακία που της χάρισε τη νίκη και υποστήριξε πως είναι σημαντικό και για την χώρα

Η Ουκρανία επικράτησε με 2-1 της Σλοβακίας με επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και τα γκολ των Σαπαρένκο (54′) και Γιάρεμτσουκ (80′).

Προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι Σλοβάκοι με τον Σραντζ (17΄) αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα.

«Κάναμε άσχημη εμφάνιση κόντρα στην Ρουμανία όμως δεν μπορώ να πω ότι αυτή ήταν μία διαφορετική ομάδα. Οι παίκτες μου έδειξαν ένα διαφορετικό πνεύμα και άξιζαν τη νίκη.

Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι όμως αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα και τη χώρα», τόνισε ο Σεργκέι Ρεμπρόφ μετά από το 2-1 επί της Σλοβακίας στο Ντίσελντορφ για την δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου, και πρόσθεσε με νόημα:

«Έπρεπε να αντιδράσουμε στο δεύτερο μέρος. Δεν πρεσάραμε αρκετά ψηλά. Καταλάβαμε πως αυτή ήταν η ευκαιρία μας και είπα στους παίκτες μου να μην ανησυχούν για τη βαθμολογία.

Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, μας βοήθησαν. Το κυριότερο είναι πως δείξαμε το πνεύμα μας. Προσπαθήσαμε πραγματικά να αλλάξουμε το αποτέλεσμα και αξίζαμε τη νίκη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ