ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ Live Streaming

ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ Live Streaming

Σλοβακία και Ουκρανία μετρούν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου του Euro 2024.

Με την ψυχολογία στα… ύψη έπειτα και από την σπουδαία νίκη της πρεμιέρας κόντρα στο Βέλγιο, η Σλοβακία «φουλάρει» για το 2/2 κόντρα στην Ουκρανία και την πρόκριση στην φάση των «16» του Euro 2024. Εξαιρετική εμφάνιση από τους Σλοβάκους, οι οποίοι ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε να έχουν και την τύχη στο πλευρό τους. Πλέον οι ισορροπίες έχουν αλλάξει στον πέμπτο όμιλο, όντας αυτοί το αφεντικό και το φαβορί ακόμη και για την πρωτιά. «Δεν νομίζω ότι ήταν δύσκολο να προετοιμάσω τους παίκτες ψυχολογικά. Η ευφορία μετά τη νίκη επί του Βελγίου κράτησε μερικές ώρες, αλλά οι τρεις βαθμοί σίγουρα δεν θα είναι αρκετοί για να προχωρήσουμε Δεν υπάρχει λόγος να πανηγυρίσουμε ακόμα», τόνισε ο κόουτς των Σλοβάκων για να προσθέσει στη συνέχεια: «Το πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολο και ο Χάνκο υπέφερε πολύ. Αλλά, αυτή τη στιγμή, όλοι οι παίκτες είναι καλά. Νομίζω ότι η Ουκρανία έχει ποιότητα και ταυτότητα στο παιχνίδι της. Εχει έναν νέο προπονητή και θα είναι δύσκολο ματς».

Από την άλλη πλευρά τα πράγματα στο «στρατόπεδο» της Ουκρανίας είναι εντελώς διαφορετικά, έπειτα και από το… κάζο στην πρεμιέρα και την «βαριά» ήττα με 3-0 από την Ρουμανία. Το σύνολο του Ρεμπρόφ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο και το «πλήρωσε». Πλέον η υπόθεση πρόκριση έχει δυσκολέψει αρκετά με τους Ουκρανούς να βρίσκονται με την πλάτη στον… τοίχο. Χρειάζονται πάση θυσία το τρίποντο απόψε, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πουν «αντίο» στο Euro. «Γνωρίζουμε ότι είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο. Είναι καλοί στο πρέσινγκ και αμύνονται μαζικά. Επίσης, είναι πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις. Παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, δεν κλωτσάνε απλά την μπάλα, θα είναι δύσκολο για εμάς και σίγουρα θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι», τόνισε ο Μπράζκο για τη σημερινή μάχη.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ