ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ Live Streaming

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ Live Streaming

ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ Live Streaming

Από την Allianz Arena ξεκινάει το σημερινό πρόγραμμα του Euro 2024. Μεγάλο και κρίσιμο ματς ανάμεσα στην Σλοβενία και τη Σερβία, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων (16:00).

Δικαιώθηκε για την υπομονή και την επιμονή της, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας από την Δανία η Σλοβενία. Πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες και τελικά έφυγε με το κεφάλι ψηλά η παρέα των Βέρμπιτς, Σπόραρ και Τσέριν. Ήταν σημαντικό το ματς με την Δανία, καθώς έμεινε στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τώρα,  θα παίξει τα… ρέστα της για το τρίποντο κόντρα στη Σερβία. «Όταν οι οπαδοί σε βοηθούν με αυτόν τον τρόπο, όταν βλέπεις τόσα πολλά χαμογελαστά πρόσωπα κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν ακόμη και οι αντίπαλοι οπαδοί σου δείχνουν σεβασμό, αυτό με κάνει χαρούμενο που είμαι μέρος. αυτού του θεάματος. Τους ευχαριστώ όλους. Τα δύο ημίχρονα ήταν πολύ διαφορετικά και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Νομίζω ότι θα μάθουμε πολλά από τη συμμετοχή μας στο Euro. Όταν αυτή η ομάδα παίξει το δεύτερο ή το τρίτο μεγάλο τουρνουά της, θα είναι πολύ πιο δυνατή από την αρχή», δήλωσε ο 62χρονος κόουτς των Σλοβένων.

Μπλοκαρισμένη στο πρώτο ημίχρονο, καλύτερη στην επανάληψη του αγώνα με την Αγγλία εμφανίστηκε η Σερβία. Δεν κατάφερε να… τσιμπήσει κάτι από τη μάχη με τα «τρία λιοντάρια» και τώρα καλείται να παλέψει για το τρίποντο κόντρα στη Σλοβενία. Μονάχα τη νίκη αναζητά η ομάδα του Ντράγκαν Στοϊκοβιτς, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Euro 2024. Στο αγωνιστικό κομμάτι, «πονοκεφαλιάζει» ο προπονητής της Σερβίας, καθώς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κόστιτς. Ο έμπειρος άσος τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ άουτ από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ