Σιλβίνιο: «Ίσως να αξίζαμε και τη νίκη στο τέλος – Θα παλέψουμε για όλους τους Αλβανούς»

Σιλβίνιο: «Ίσως να αξίζαμε και τη νίκη στο τέλος – Θα παλέψουμε για όλους τους Αλβανούς»

Την άποψή του ότι η Αλβανία μπορούσε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Κροατία εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής της γειτονικής χώρας, Σιλβίνιο

Η Αλβανία πήρε ένα «χρυσό» βαθμό κόντρα στην Κροατία, με τον Γκιασούλα να ισοφαρίζει στο 95′  σε 2-2 και να φέρνει το ματς στην ισορροπία.

Ο προπονητής της γειτονικής χώρας, Σιλβίνιο, μετά την αναμέτρηση με την «χρβάτσκα», τόνισε ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, ενώ διαβεβαίωσε ότι οι παίκτες του θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στους Ισπανούς την τελευταία αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Καζίμ Λάτσι: Από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, το ντεμπούτο με τον Μάρκο Σίλβα στην αποθέωση στο Euro της Γερμανίας (vid)

«Ισοφαρίσαμε στο τέλος και πιστεύω πως στο φινάλε ίσως και να αξίζαμε τη νίκη. Όμως δεν έχει σημασία, ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα και θα το θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή. Το παιχνίδι ήταν τρελό και πολύ δύσκολο», τόνισε ο Βραζιλιάνος.

Πλέον η ομάδα του θα παλέψει με την Ισπανία για την υπέρβαση. «Θέλουμε να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας στο Euro μέχρι το τέλος. Είναι μια διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε σε όλους τους Αλβανούς είναι πως θα παλέψουμε για κάθε βαθμό που μπορούμε να πάρουμε. Είναι σημαντικό για μας, για την ομοσπονδία, για όλη τη χώρα», ανέφερε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ