ΚΡΟΑΤΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming

Ματς δίχως αύριο για Κροατία και Αλβανία στο Αμβούργο (16:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου του Euro 2024.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming:  Η αποστολή της Κροατίας κόντρα στην Ισπανία ήταν εξ αρχής δύσκολη κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο χορτάρι. Ήττα με 3-0 το αποτέλεσμα με το αξιοσημείωτο να είναι το γεγονός πως και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου μέρους. Πλέον οι Κροάτες στρέφουν το βλέμμα τους στο αποψινό ματς κόντρα στην Αλβανία. Ένα ματς δίχως αύριο για τους ίδιους , καθώς σε περίπτωση ήττας τα πάντα τελειώνουν. Εκτός για την αναμέτρηση με την Αλβανία ο μέσος Νίκολα Βλάσιτς. «Αναλύουμε την Αλβανία και θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε. Γνωρίζουμε ότι αυτός είναι ένας κρίσιμος αγώνας για εμάς, ότι πρέπει να κερδίσουμε και ότι οι αντίπαλοί μας έχουν αυτοπεποίθηση μετά από μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία. Πήραν προβάδισμα στο πρώτο λεπτό και δώσανε έναν καλό αγώνα μπροστά μας, αλλά είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικούς της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming:  Αν και έδειξε εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στην Ιταλία, η Αλβανία δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ίδια με γκολ μόλις στα 28 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα (το πιο γρήγορο στην ιστορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος) ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα δεχόμενη την ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά (11’, 16’). Παρόλα αυτά κρατάει την συγκεκριμένη εμφάνιση ως οδηγό για την συνέχεια. «Η ομάδα μας είναι 100% σε καλή κατάσταση για αύριο. Έχουμε μια προπόνηση αργότερα, αλλά ως έχει, η ομάδα είναι εντάξει. Πρέπει να πάρουμε τις ευκαιρίες μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι ένας δύσκολος όμιλος και τώρα αντιμετωπίζουμε την Κροατία, μια ποιοτική. Είχαν μια πολύ καλή εμφάνιση (κόντρα στην Ισπανία), παρά το γεγονός πως έχασαν με 3-0. ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Αλβανίας, Σιλβίνιο.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ