Aγωνία στην Γαλλία με τον τραυματισμό του Καμαβινγκά

Aγωνία στην Γαλλία με τον τραυματισμό του Καμαβινγκά

Αγωνία και για τον Εντουάρντ Καμαβινγκά στη Γαλλία, ενόψει του ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Euro κόντρα στην Ολλανδία την ερχόμενη Παρασκευή (21/6)

Πρόβλημα και με τον Εντουάρντ Καμαβινγκά προέκυψε στην εθνική Γαλλίας ενόψει της συνέχειας του Euro και το ντέρμπι με την Ολλανδία την ερχόμενη Παρασκευή (21/6). Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε από την προπόνηση των «τρικολόρ» την Τρίτη (18/6) και τίθεται εν αμφιβόλω η παρουσία του κόντρα στους «οράνιε».

Ο Καμαβινγκά αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε στη διάρκεια του προπονητικού διπλού κόντρα στη δεύτερη ομάδα των δύο φορές πρωταθλητών κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπράουν, ο Μπόλντγουιν και ο Παναθηναϊκός: «Ήταν δύσκολα…»

Σύμφωνα με το RMC, ο 21χρονος άσος είχε μια μακρά συζήτηση με τον γιατρό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής η Γαλλία δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ολιβιέ Ζιρού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ