Εθνική Γερμανίας: Xάνει το Euro λόγω αμυγδαλίτιδας ο Πάβλοβιτς, στην θέση του ο Τσαν

Εθνική Γερμανίας: Xάνει το Euro λόγω αμυγδαλίτιδας ο Πάβλοβιτς, στην θέση του ο Τσαν

Απρόοπτο για την εθνική Γερμανίας λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με την «Bild» να αποκαλύπτει με δημοσίευμά της πως ο Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς τίθεται νοκ-άουτ λόγω αμυγδαλίτιδας.

Η εθνική Γερμανίας μετράει αντίστροφα για την έναρξη του Euro 2024 , που θα την βρει ως οικοδέσποινα να υποδέχεται την Σκωτία την ερχόμενη Παρασκευή (14/6,22:00), με την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν να δέχεται ωστόσο ένα πλήγμα λίγο πριν από τη σέντρα.

Κι αυτό γιατί, ο Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς, ο οποίος βρισκόταν στην 26μελή αποστολή των Γερμανών, τέθηκε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο του τουρνουά αφού υποφέρει από αμυγδαλίτιδα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός.

Διαβάστε επίσης: O Ζέλσον Μαρτίνς δουλεύει στα «κόκκινα» ενόψει της νέας σεζόν (pic)

Την αποκάλυψη αυτή έκανε με σημερινό της δημοσίευμα η «Bild», με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο από την πλευρά του να προσθέτει πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας κάλεσε ήδη τον Εμρέ Τσαν για να καλύψει το κενό του.

Ο 20χρονος μέσος της Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν, όπου είχε 25 συμμετοχές (2 γκολ,2 ασίστ), και η απουσία του θα αποτελέσει πλήγμα αφού ο Νάγκελσμαν τον υπολόγιζε αρκετά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ