«Ο Ντε Γιονγκ επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά…»

«Ο Ντε Γιονγκ επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά…»

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, όπως αποκάλυψε ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ επέστρεψε στις προπονήσεις με την Ολλανδία, μία εβδομάδα πριν από τον εναρκτήριο αγώνα της στο Euro, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά έχοντας ακολουθήσει ατομική προπόνηση την τελευταία εβδομάδα. Ο Ντε Γιονγκ αντιμετώπισε τραυματισμούς στον αστράγαλο αυτή τη σεζόν και δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημη αναμέτρηση από τον περασμένο Απρίλιο.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση – σοκ από την ΟΔΚΕ: «Καταδικαστέα πράξη στην οικία ενός από τους διαιτητές των τελικών»

«Ήταν μέρος της προπόνησης, αλλά τον κρατήσαμε μακριά από οποιαδήποτε επαφή», είπε ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής σε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του τελευταίου αυριανού φιλικού προετοιμασίας με την Ισλανδία στο Ρότερνταμ.

«Είναι πιθανό ο Φρένκι να μην προλάβει τον πρώτο αγώνα», είπε ο Κούμαν. «Αλλά μπορούμε να περιμένουμε μέχρι το δεύτερο ή το τρίτο παιχνίδι. Αυτό είναι μια πιθανότητα. Ακόμα κι αν δεν μπορεί να παίξει τα δύο πρώτα παιχνίδια, θα μείνει μαζί μας. Αλλά αν φανεί ότι θα χάσει ολόκληρη τη φάση των ομίλων, εγώ ίσως χρειαστεί να το ξανασκεφτώ».

Οποιαδήποτε αντικατάσταση λόγω τραυματισμού στην ομάδα των 26 παικτών, η οποία οριστικοποιήθηκε την Παρασκευή, θα πρέπει να γίνει πριν οι Ολλανδοί παίξουν τον πρώτο τους αγώνα στον 4ο όμιλο με την Πολωνία στο Αμβούργο την επόμενη Κυριακή.

Σχετικά με τη φυσική κατάσταση της Ολλανδικής ομάδας ενόψει του τουρνουά, ο Κούμαν είπε: «Κάποιοι από τους παίκτες ξεκουράστηκαν λίγο προς το τέλος της σεζόν και ήρθαν φρέσκοι. Υπήρχαν επίσης παίκτες που δεν ήταν ακόμα έτοιμοι για 90 λεπτά, αλλά μπορέσαμε να προπονηθούμε καλά. Είναι στο χέρι μας να χαλαρώσουμε εγκαίρως, να συνέλθουμε και να ξεκινήσουμε τον πρώτο αγώνα σε σούπερ κατάσταση.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ