Σάουθγκεϊτ: «Crash test το παιχνίδι με την Ιρλανδία- Προτεραιότητά μας ο Κέιν»

Σάουθγκεϊτ: «Crash test το παιχνίδι με την Ιρλανδία- Προτεραιότητά μας ο Κέιν»

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Αγγλίας δήλωσε πως το παιχνίδι απέναντι στην Ιρλανδία είναι μεγάλο τεστ για την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στον Χάρι Κέιν.

Ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, δήλωσε ότι ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, Άιβαν Τόνεϊ, θα έχει μερικά λεπτά στο φιλικό της με την Ισλανδία την Παρασκευή (7/6), αλλά η επιστροφή του αρχηγού Χάρι Κέιν ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αποτελεί προτεραιότητα.

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Κέιν, δυσκολεύτηκε με τραυματισμό στην πλάτη προς το τέλος της σεζόν και έπαιξε μόνο τα τελευταία 30 λεπτά της νίκης 3-0 της Αγγλίας επί της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης τη Δευτέρα (3/4), σημειώνοντας το τρίτο γκολ από κοντά.

Διαβάστε επίσης: Κοστίνια: Το καλύτερο δεξί μπακ της Πορτογαλίας στον Ολυμπιακό

«Ο Τόνεϊ θα συμμετάσχει στο παιχνίδι την Παρασκευή, αλλά πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση», είπε ο Σάουθγκεϊτ, ο οποίος πρέπει να μειώσει την ομάδα του στους 26 παίκτες μέχρι την Παρασκευή (7/6).

«Έτσι μερικές φορές οι προτεραιότητες του τι απαιτείται και του τι θα θέλατε να δείτε επίσης, δεν μπορείς να επιτύχεις όλους αυτούς τους στόχους.»

Ο Σάουθγκεϊτ είπε ότι το παιχνίδι της Παρασκευής στο Γουέμπλεϊ αποκτά πρόσθετη σημασία καθώς είναι η τελευταία τους παράσταση για το Euro 2024 στη Γερμανία:

«Θέλουμε να χτίσουμε στην απόδοση της Δευτέρας, σωματικά είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τους παίκτες», πρόσθεσε.
«Ακόμη και για παίκτες που έχουν παίξει πολύ ποδόσφαιρο, εξακολουθούν να χρειάζονται ρυθμό παίζοντας αγώνες. Η Παρασκευή γίνεται μια σημαντικό τεστ για εμάς.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ