Κλήθηκε ο Γκάτι στην Εθνική Ιταλίας μετά τους τραυματισμούς των Ατσέρμπι και Σκλαβίνι

Τον Φεντερίκο Γκάτι κάλεσε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στην Ιταλία ενόψει Euro.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους, Φεντερίκο Γκάτι, κλήθηκε από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι για να ενταχθεί στην προετοιμασία της Ιταλίας ενόψει του Euro 2024, μετά τις αποχωρήσεις των Φραντσέσκο Ατσέρμπι και Τζόρτζιο Σκαλβίνι.

Ο Γκάτι (3 συμμετοχές με το εθνόσημο) εντάχθηκε στο προπονητικό κέντρο του Coverciano το μεσημέρι, την παραμονή του πρώτου από τους δύο αγώνες προετοιμασίας, με την Τουρκία στην Μπολόνια. Η κλήση του έγινε μετά τις διαδοχικές αποχωρήσεις του αμυντικού της Ίντερ, Φραντσέσκο Ατσέρμπι, και του πλάγιου μπακ της Αταλάντα, Τζόρτζιο Σκαλβίνι, αμφότεροι τραυματίες.

Διαβάστε επίσης: Γιόβετιτς: «Θα θυμάμαι για πάντα την υποδοχή» (pic)

«Ο Γκάτι θα είναι στο γκρουπ που θα πάει στη Γερμανία», ανακοίνωσε ήδη ο Σπαλέτι σε συνέντευξη Τύπου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει πλέον 29 παίκτες στη διάθεσή του και θα δημοσιεύσει τη λίστα με τους 26 που επιλέχθηκαν για το Euro (14 Ιουνίου – 14 Ιουλίου) της Γερμανίας την Πέμπτη.

Η ομάδα του θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της την Κυριακή με τον αγώνα με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στην Έμπολι. Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Αλβανία, την Ισπανία και την Κροατία στη φάση των ομίλων του Euro 2024.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από