Ιωαννίδης: «Έχω μια πικρή γεύση από το αποτέλεσμα»

Την πεποίθησή του πως η Εθνική θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη απέναντι στη Γαλλία εξέφρασε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Η Ελλάδα παρότι έκανε την ανατροπή απέναντι στη Γαλλία όμως δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, μένοντας ισόπαλη με σκορ 2-2.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, που σημείωσε το δεύτερο τέρμα της «γαλανόλευκης», στάθηκε στο ότι η Εθνική μας μπορούσε να πάρει τη νίκη επισημαίνοντας ότι του έμεινε μια πικρή γεύση.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Ιωαννίδης:

Για το γκολ του κόντρα στην Γαλλία: «Από μικρός είχα πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Σίγουρα δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο, όπως να σκοράρω με την Γαλλία, αλλά πιστεύω πως έχω πετύχει πολλά από τα όνειρά μου».

Για το αποτέλεσμα: «Έχω μια πικρή γεύση από το αποτέλεσμα. Τα τέσσερα γκολ ήταν πολύ όμορφα. Θεωρούσα πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο, αλλά δυστυχώς ήρθε το 2-2».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής: «Είναι πολύ σημαντικό να σε εμπιστεύεται ο προπονητής σε τέτοιο παιχνίδια. Εγώ είμαι πάντα έτοιμος».

Για τα παιχνίδι του Μαρτίου: «Όλοι σκεφτόμαστε τα παιχνίδια του Μαρτίου. Πρώτα με το Καζακστάν. Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις. Θέμα χρόνου να σκοράρω κι αλλά γκολ».

Για το κλίμα της ομάδας: «Έχουμε ένα υπέροχο κλίμα. Όλοι είμαστε πολύ κοντά. Φάνηκε και στους πανηγυρισμούς αυτό. Το χάρηκα πολύ!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από