Ο Γκρίλις σταμάτησε να μιλήσει σε οπαδό της Αγγλίας σε αναπηρικό αμαξίδιο (vid)

Ο Γκρίλις σταμάτησε να μιλήσει σε οπαδό της Αγγλίας σε αναπηρικό αμαξίδιο (vid)

Ο Τζακ Γκρίλις προέβη σε μία όμορφη κίνηση που θα θυμάται για πάντα ο οπαδός της Αγγλίας.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποφάσισε να μην «ρίξει» στο παιχνίδι με την Μάλτα τον Τζακ Γκρίλις για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 με την Εθνική Αγγλίας να «σφραγίζει» την πρώτη θέση στον όμιλο της μετά τη νίκη με 2-0.

Ωστόσο ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι προέβη σε μία πολύ όμορφη ενέργεια μετά τον αγώνα καθώς μίλησε με τον φοιτητή δημοσιογραφίας Τζακ Χορν και υποστηρικτή της Γιουνάιτεντ στη μικρή ζώνη.

Διαβάστε επίσης: «Άκυρο» του Ντε Χέα σε τεράστια πρόταση της Αλ Νασρ

Η κουβέντα κράτησε για παραπάνω από ένα λεπτό με τους δύο να συζητάνε για το ντέρμπι του Μάντσεστερ και τη νίκη των Πολιτών με 3-0 τον περασμένο μήνα τραβώντας μάλιστα και μία αναμνηστική φωτογραφία. Ο Άγγλος διεθνής ενδιαφέρθηκε για τους στόχους του Χορν ο οποίος βρισκόταν στο τελευταίο χρόνο των σπουδών του και στη συνέχεια αστειεύτηκε λέγοντας: «αρκεί να μην πεις άσχημα πράγματα για μένα».

Το βίντεο έγινε viral με τον Γκρίλις να λαμβάνει πολλά «μπράβο» για την κίνησή του η οποία θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό του Χορν. Κάτι τέτοιες απλές στιγμές για τους ποδοσφαιριστές μπορούν να χαρίσουν χαμόγελα στους φιλάθλους αναδεικνύοντας μία διαφορετική πλευρά του ποδοσφαίρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ