Ο Σβιντέρσκι λιποθύμησε στο ημίχρονο του Πολωνία-Τσεχία

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο στην αναμέτρηση της Πολωνίας με τη Τσεχία, με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ να διανυκτερεύει στο νοσοκομείο.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι αγωνίστηκε ως βασικός δίπλα στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην αναμέτρηση της Πολωνίας κόντρα στην Τσεχία για τα προκριματικά του EURO 2024.

Όμως ο 26χρονος επιθετικός, δε μπόρεσε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση κόντρα στους Τσέχους, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ,  ένιωσε μια αδιαθεσία και λιποθύμησε στη φυσούνα την ώρα που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια της ομάδας του. Αμέσως, τα ιατρικά επιτελεία και τον δύο ομάδων επενέβησαν με τον Σβιντέρσκι να ανακτά γρήγορα τις αισθήσεις του.

Διαβάστε επίσης: Αμαρτωλό τσιφτετέλι: 40αρα «γκρεμίζει» το μαγαζί και βάζει «φωτιά» στις προβολές (vid)

Ο Σβιντέρσκι, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην αμερικανική Σάρλοτ στο MLS, μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου διανυκτέρευσε, για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθούν τα αίτια της αδιαθεσίας.

Θυμίζουμε ότι ο Κάρολ Σβιντέρσκι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 2019 έως το 2022 και κατέκτησε 1 Πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα Ελλάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από