Γιαννούλης: «Καλή ευκαιρία για εμφατική νίκη και ψυχολογία εν όψει της συνέχειας»

Γιαννούλης: «Καλή ευκαιρία για εμφατική νίκη και ψυχολογία εν όψει της συνέχειας»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για τον αγώνα της Εθνικής κόντρα στο Γιβραλτάρ, τόνισε πως πρέπει να κερδίσει εμφατικά η Ελλάδα για να πάρει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Δίπλα στον Γκουστάβο Πογιέτ, στη συνέντευξη τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης για τα προκριματικά του Euro κόντρα στο Γιβραλτάρ, βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τον αμυντικό της Νόριτς να δίνει το σύνθημα για τη νίκη.

Η Ελλάδα δίνει αύριο (10/9, 21:45) στην OPAP Arena, θεωρητικά το πιο εύκολο παιχνίδι της σε αυτή την προκριματική φάση, απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ. Οι διεθνείς έρχονται από τη βαριά ήττα με 3-0 από την Ολλανδία και έχουν ανάγκη από μία εμφατική νίκη που θα τους δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια και τους αγώνες του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στους Σακραμέντο Κινγκς για Βεζένκοφ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννούλης:

Για το αν σχετίζεται το αυριανό παιχνίδι με αυτό στην Ολλανδία: «Είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι της ίδιας δυναμικής, αλλά σε αυτό το επίπεδο κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε το τρεις τους βαθμούς Είναι καλή ευκαιρία να επανέλθουμε στις νίκες, να πάρουμε μία εμφατική νίκη και να πάρουμε ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για τις απουσίες και τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην αμυντική γραμμή: «Θα υπάρξουν κάποιες απουσίες, αλλά δεν σημαίνει κάτι για εμάς, ο προπονητής έχει επιλέξει ένα σύνολο και κάθε παίκτης είναι έτοιμος να βοηθήσει, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την ανάγκη να βγάλει αντίδραση η Ελλάδα: «Μετά από αυτή την ήττα θέλουμε να αντιδράσουμε, μην ξεχνάμε ότι παίζαμε κόντρα στην Ολλανδία, μία από τις καλύτερες ομάδες, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι μία καλή ευκαιρία, αυτές τις δύο μέρες κανείς δεν πέρασε καλά και το μυαλό μας είναι μόνο στη νίκη».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ