Εθνική Ελπίδων: Νταμπίζας αντί Τζίμα ενόψει των φιλικών με Αλβανία και Βουλγαρία

Ο Στέφανος Τζίμας ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα μπορέσει να παίξει στα φιλικά της Εθνικής Ελπίδων, με τον Θανάση Νταμπίζα να παίρνει την θέση του.

Αλλαγή στη σύνθεση της Εθνικής Ελπίδων, ενόψει των επερχόμενων φιλικών της με Αλβανία (21/03, 17:00) και Βουλγαρία (25/03, 18:00).

Ο Στέφανος Τζίμας αν και αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την Εθνική Ελπίδων αφού πραγματοποιεί φανταστική σεζόν με την γερμανική Νυρεμβέργη έχοντας 12 γκολ σε 24 παιχνίδια, δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στα δύο φιλικά κόντρα σε Αλβανία και Βουλγαρία με τον Θανάση Νταμπίζα να καλείται να τον αντικαταστήσει παίρνοντας και εκείνος για πρώτη φορά την ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδος: Τα οφέλη της ανόδου στη League A του Nations League με το βλέμμα στο… 2028

Η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετωπίσει την Αλβανία το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα θα κοντραριστεί με τη Βουλγαρία στο Μπλαγκόεβγκραντ.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων:

Τερματοφύλακες: Νίκος Μπότης, Σπύρος Αγγελίδης, Γιώργος Καρακασίδης.

Αμυντικοί: Αλέξιος Καλογερόπουλος, Χρήστος Αλεξίου, Γιώργος Κάτρης, Κωνσταντίνος Κωστούλας, Λευτέρης Τασιούρας, Αθανάσιος Κουτσογούλας, Ταξιάρχης Φίλων, Μάριος Σινανάϊ, Νόα Άλλεν.

Μέσοι: Γιάννης Αποστολάκης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Θεοφάνης Μπακούλας, Δημήτρης Καλοσκάμης, Σωτήρης Κοντούρης, Βαγγέλης Νικολάου.

Επιθετικοί: Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Σταύρος Πνευμονίδης, Αντώνης Παπακανέλλος, Λάμπρος Σμυρλής, Γιώργος Κούτσιας, Δημήτρης Ράλλης, Νταμπίζας Αθανάσιος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από