
Για ακόμη μία φορά ο Λιβάι Γκαρσία τραυματίστηκε, με την Σπαρτάκ Μόσχας να ενημερώνει πως δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα απέχει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής του.
Η κατάρα των τραυματισμών χτυπάει και στην Σπαρτάκ Μόσχας τον Λιβάι Γκαρσία ο οποίος, όπως ενημέρωσε η ρωσική ομάδα, δεν θα ενσωματωθεί στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο καθώς έχει υποστεί ένα ελαφρύ πρόβλημα.
Ο πρώην άσος της ΑΕΚ δεν έχει ξεκινήσει και πολύ καλά στην Σπαρτάκ καθώς σε τρία ματς πρωταθλήματος έχει αγωνιστεί ως αλλαγή καταγράφοντας μόλις 73 λεπτά συνολικά ενώ ακόμη δεν έχει σκοράρει.
Διαβάστε επίσης: Euroleague: Η μεγάλη μάχη για τα play in στο Παρίσι και ο… Ολυμπιακός (vids+pics)
Η σχετική ενημέρωση της Σπαρτάκ:
«Ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, παρέμεινε στη διάθεση του συλλόγου. Ο ίδιος είχε έναν ελαφρύ τραυματισμό και ως εκ τούτου αποφασίσαμε να μη διακινδυνεύσουμε την υγεία του παίκτη. Θα υποβληθεί σε αποκατάσταση στη Μόσχα».