Λουίς Ρουμπιάλες: «Ήταν ένα σημάδι στοργής με ένα άτομο που μου ενέπνευσε τρυφερότητα» (pic, vid)

Ο Λουίς Ρουμπιάλες ανέφερε στο δικαστήριο, ότι το φιλί που έδωσε στην Τζένι Χεμρόσο ήταν συναινετικό, ενώ τόνισε ότι η ποδοσφαιρίστρια άλλαξε την εκδοχή της μετά από πολλές ημέρες.

Η δίκη του Λουίς Ρουμπιάλες, πρώην προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας, συνεχίζεται. Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του εκδοχή, για το περίφημο περιστατικό με την Τζένι Ερμόσο, στην απονομή του παγκοσμίου κυπέλλου γυναικών, το 2023.

Ο παράγοντας από τις Κανάριες Νήσους, ανέφερε ότι το φιλί ήταν συναινετικό και για κάποιες μέρες η ποδοσφαιρίστρια φάνηκε να μην ενοχλήθηκε καθόλου. «Ήταν ένα σημάδι στοργής με έναν άνθωπο που μου δήλωσε τρυφερότητα», απάντησε όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που πήρε την απόφαση αυτή

Διαβάστε επίσης: Στη «μάχη» του Youth League ο Ολυμπιακός: Κόντρα στη Χιρόνα για μια θέση στους «16»

Σύμφωνα με τον Ισπανό, η διεθνής παίκτρια συνομιλούσε με τον Ρουμπιάλες στα αποδυτήρια μετά την απονομή σε χαλαρό κλίμα και το ίδιο έγινε στο αεροπλάνο. Η Ερμόσο άλλαξε τρόπο προσέγγισης στο περιστατικό, ύστερα από πολλές ημέρες, ανέφερε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από