Το μήνυμα του Μπακασέτα στους διεθνείς της Εθνικής Ελπίδων πριν τον «τελικό» με την Κροατία (vid)

Το μήνυμα του Μπακασέτα στους διεθνείς της Εθνικής Ελπίδων πριν τον «τελικό» με την Κροατία (vid)

Η Εθνική Ελπίδων ψάχνει τη νίκη στην Κροατία (15/10, 19:00) για να βρεθεί στα playoffs του Euro Κ21 και ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, Τάσος Μπακασέτας έστειλε το δικό του μήνυμα στους νεαρούς διεθνείς.

Η Εθνική Ελπίδων, δοκιμάζεται στην έδρα της Κροατίας (15/10, 19:00) για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro K21 και θέλει μόνο τη νίκη για να πάρει τη δεύτερη θέση του ομίλου και να βρεθεί στα τελικά της διοργάνωσης.

Λίγο πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης, ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, Τάσος Μπακασέτας έστειλε μήνυμα εμψύχωσης στους νεαρούς διεθνείς.

Διαβάστε επίσης: Η αλλαγή του Βέλντε, το ξέσπασμα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, η… φάπα του Μεντιλίμπαρ και ο ρόλος των αρχηγών

Αναλυτικά το μήνυμα του Μπακασέτα:

«Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Είμαι σίγουρος ότι όλοι είστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, ιδιαίτερα αυτοί που ξεκινάνε. Είναι τέτοιες οι συνθήκες του παιχνιδιού που είστε όλοι πάρα πολύ σημαντικοί για αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και αυτοί που είναι στον πάγκο, με τη θέλησή τους μπορούν να δώσουν πολλά πράγματα στην ομάδα.

Θεωρώ πραγματικά ότι έχετε μια πάρα πολύ καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών και ότι δεν σας λείπει τίποτα. Πολλοί από εσάς έχουν παραστάσεις με τις ομάδες τους, έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια, υπάρχει πολύ μεγάλο ταλέντο. Και από εκεί και πέρα τη διαφορά την κάνει η θέληση, μέσα στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό η συγκέντρωση που θα έχετε και το πόσο αποφασιστικοί θα είστε.

Από την εμπειρία μου μπορώ να σας πω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, είναι παιχνίδια που θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή. Είμαι σίγουρος ότι είστε όλοι μαζί μια παρέα, υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσά σας και το μόνο που μπορώ να σας πω που μπορεί να φανεί λίγο βοηθητικό, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχετε πολλή ανάγκη να με ακούσετε, ο καθένας από εσάς να σκεφτεί σήμερα ότι θα κάνει το καλύτερο παιχνίδι της ζωής του. Οπότε αν το καταφέρετε αυτό και βάλετε στο μυαλό σας τα πιο υψηλά στάνταρ απόδοσης τότε θα μπορεί να κερδίσετε οποιαδήποτε ομάδα και δεν θα σας λείπει απολύτως τίποτα.

Είναι σημαντικό ότι αυτό το παιχνίδι το παίζετε μόνο για τη νίκη, δεν σας κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα γιατί θα είστε όλοι «φτιαγμένοι» από το πρώτο λεπτό. Θα προσπαθήσω να δω το παιχνίδι με κάποιο τρόπο.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία, να βγείτε πάνω από όλα υγιείς από τον αγωνιστικό χώρο όλοι και στο τέλος εάν ακολουθήσετε και την ομιλία του προπονητή με όλα αυτά που σας είπε και βάλετε και τον εγωισμό σας στο παιχνίδι και την αυτοπεποίθησή σας θα πανηγυρίσετε μια πολύ μεγάλη νίκη και την πρόκριση που σας αξίζει για να συνεχίσετε αυτό το ταξίδι. Να είστε όλοι καλά και εύχομαι τα καλύτερα, είμαστε μαζί σας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ