Μόντριτς: «Αυτός είναι ο διάδοχός μου»

Μόντριτς: «Αυτός είναι ο διάδοχός μου»

Τον διάδοχό του στην εθνική Κροατίας αποκάλυψε ο Λούκα Μόντριτς.

Ο Λούκα Μόντριτς επέλεξε τον διάδοχό του και το έκανε σήμερα (11/10) σε συνέντευξη Τύπου ενόψει των δύο επερχόμενων αγώνων της Κροατίας στο Nations League, αύριο (12/10) με τη Σκωτία στο «Maksimir» και την Τρίτη (15/10) με την Πολωνία στη Βαρσοβία.

«Ο (Μάρτιν) Μπατουρίνα είναι μεγάλο ταλέντο και πρέπει να προχωρήσει με τον δικό του τρόπο. Είναι στο χέρι του να δουλέψει, να μπει και να προπονηθεί. Πιστεύω ότι κάποτε θα είναι ο εκπρόσωπος της εθνικής ομάδας, όπως είμαι εγώ αυτά τα χρόνια. Έχει τεράστιες δυνατότητες και ταλέντο, αλλά τελικά όλα είναι στο χέρι του», είπε ο Λούκα Μόντριτς και συνέχισε μιλώντας για τη Σκωτία.

«Παίξαμε το τελευταίο παιχνίδι με τη Σκωτία πολύ καλά στο γήπεδο της. Οι αναμνήσεις είναι υπέροχες. Τα αποτελέσματα της Σκωτίας δεν ήταν τα καλύτερα τελευταία, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Το «σκορ» μας με τη Σκωτία δεν είναι θετικό, διαπίστωσα ότι έχουμε μόλις μία νίκη σε έξι παιχνίδια. Αυτό δείχνει ότι μας είναι δύσκολο να παίζουμε μαζί τους. Η Σκωτία είναι πάντα μια μαχητική ομάδα. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, δεχόμαστε τον ρόλο του φαβορί, αλλά δεν περιμένουμε εύκολο ματς. Πιστεύω σε εμάς και ελπίζω να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και να πάρουμε τρεις βαθμούς.»

Μιλώντας για το κίνητρο που τον κρατάει να παίζει σε υψηλό επίπεδο, τόνισε ότι «καταρχάς από αγάπη για το ποδόσφαιρο και την Κροατία. Για μένα το να παίζω για την εθνική ομάδα είναι κάτι ξεχωριστό, με κρατά κίνητρο και με σπρώχνει μπροστά», ενώ για τον 41χρονο τερματοφύλακα της Σκωτίας Κρεγκ Γκόρντον, είπε πως «γνωρίζω τον Γκόρντον από παλιά, είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Χαίρομαι που δεν θα είμαι ο μεγαλύτερος στο γήπεδο.»

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας της Κροατίας: «Η αγάπη και η τιμή που αισθανόμαστε για την εθνική ομάδα είναι το πιο σημαντικό πράγμα για την επιτυχία. Χρειάζεται βέβαια να έχεις και ποιότητα. Ερχόμαστε με όρεξη και μεγάλο κίνητρο για να παρουσιάσουμε την Κροατία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Αυτοί είναι οι λόγοι που η Κροατία βρίσκεται στην κορυφή του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ