Κέιν: Παραμένουν τα ερωτηματικά για την συμμετοχή του κόντρα στην Ελλάδα

Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με την συμμετοχή του Χάρι Κέιν στον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας απέναντι στην «γαλανόλευκη».

Η προετοιμασία της Εθνικής Αγγλιας συνεχίζεται κανονικά, όμως, τα ερωτηματικά παραμένουν για την συμμετοχή του Χάρι Κέιν.

«Η ανησυχία για τον Χάρι Κέιν εντείνεται με τον Άγγλο επιθετικό να αναμένεται να χάσει τον αγώνα με την Ελλάδα» αναφέρει η Telegraph.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Πρίμορατς 8-7 στα πέναλτι: «Έσπασαν» καρδιές στο Παπαστράτειο – Ο Θρύλος πήρε το «θρίλερ»

Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» δεν έχει προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που «κληρονόμησε»την περασμένη Κυριακή (06/10) στον αγώνα της Μπάγερν με την Άιντραχτ για την 6η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο Κέιν δεν έχει χάσει επίσημο αγώνα με την εθνική του ομάδα για σχεδόν ένα χρόνο, με μοναδική εξαίρεση ένα φιλικό με την Βοσνία πριν από την τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας. Μια διοργάνωση που η Αγγλία έφτασε μέχρι τον τελικό.

Νούμερο ένα στην λίστα για να πάρει την θέση του Κέιν στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με την Ελλάδα είναι ο Όλι Γουότκινς ενώ η έτερη επιθετική λύση για την ομάδα του Κάρσλεϊ είναι ο Ντομινίκ Σολάνκε.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από