Έσωσε την Βραζιλία ο Ροντρίγκο (1-0), όλα μηδέν για Ουρουγουάη και Παραγουάη στο «αντίο» του Σουάρες

Έσωσε την Βραζιλία ο Ροντρίγκο (1-0), όλα μηδέν για Ουρουγουάη και Παραγουάη στο «αντίο» του Σουάρες

Με γκολ του Ροντρίγκο η Βραζιλία γλίτωσε από ακόμη μία γκέλα καθώς με επικράτησε με 1-0 του Εκουαδόρ ενώ η Ουρουγουάη έμεινε στο 0-0 με την Παραγουάη στο τελευταίο ματς του σπουδαίου Λουίς Σουάρες. Σκόραρε ο Κάλενς στο 1-1 του Περού με την Κολομβία.

Επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερα ματς για την Βραζιλία που επικράτησε με 1-0 του Εκουαδόρ στην Κοριτίμπα για την έβδομη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Με αυτό το τρίποντο η «σελεσάο» πλησίασε στους οκτώ βαθμούς από την κορυφή όπου βρίσκεται η Αργεντινή.

Το γκολ για την Βραζιλία το πέτυχε ο Ροντρίγκο από ασίστ του Πακετά με τη συμπλήρωση 30 λεπτών στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι δεν… μάγεψαν και πάλι με την απόδοσή τους, κινδύνεψαν αρκετές φορές με την ισοφάριση και σε μία από αυτές ο Μαγκαλάες έσωσε πάνω στη γραμμή προσπάθεια του Καϊσέδο στο τέλος του πρώτου μέρους διατηρώντας το μηδέν.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή Βεζένκοφ, ο clutch Πρίντεζης και η… δήλωση του ΜακΚίσικ

Βραζιλία: Άλισον, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Γκάμπριελ, Γκιγιέρμε Αράνα (74′ Γουέντελ), Γκιμαράες (62′ Ζέρσον), Αντρέ (85′ Γκόμες), Βινίσιους, Λουίς Ενρίκε (62′ Εστεβάο), Πακετά (74′ Λούκας Μόουρα), Ροδρίγκο

Εκουαδόρ: Γκαλίντες, Τόρες, Πάτσο, Χινκαπίε, Φράνκο, Εστουπινιάν (85′ Μεδίνα), Καϊσέδο, Μέντες (46′ Γκρουέσο), Σαρμιέντο (46′ Παέζ), Βαλένσια (68′ Γεμπόα), Ροντρίγκες (68′ Μερσάδο)

«Δάκρυσε» το Μοντεβιδέο 

Μετά από τέσσερις σερί νίκες η Ουρουγουάη ήρθε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στην Παραγουάη στο «Σεντενάριο» και έμεινε στο -4 από την Αργεντινή. Το ματς θα μείνει στην ιστορία βέβαια καθώς ήταν το τελευταίο στην καριέρα του Λουίς Σουάρες με το εθνόσημο.

O 37χρονος άσος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα της «σελέστε» και αποσύρθηκε μετά από 143 παιχνίδια και 69 γκολ. Η Ομοσπονδία της χώρας είχε ετοιμάσει τελετή αποχαιρετισμού μετά το τέλος του ματς, με τον Σουάρες να αποθεώνεται από συμπαίκτες και κόσμο ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Μέσω του video wall μάλιστα έλαβε μήνυμα και από τον Λιονέλ Μέσι. Βασικός για την Ουρουγουάη ήταν ο Πελίστρι.

Σκόραρε ο Κάλενς

Στο τρίτο ματς της βραδιάς, Περού και Κολομβία έμειναν στο 1-1. Ο Κάλενς ξεκίνησε βασικός και στο 68′ έκανε το 1-0 με προβολή, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με γκολ του Ντίας στο 82′ και πήραν τον βαθμό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ