Αργεντινή – Χιλή 3-0: Μπορεί και χωρίς τον Μέσι η «αλμπισελέστε»

Αργεντινή – Χιλή 3-0: Μπορεί και χωρίς τον Μέσι η «αλμπισελέστε»

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Αργεντινή επικράτησε με 3-0 της Χιλής για τα προκριματικά του Μουντιάλ και έδειξε πως μπορεί και χωρίς τον Λιονέλ Μέσι.

Μετά την κατάκτηση του δεύτερου σερί Κόπα Αμέρια, το οποίο μάλιστα παρουσίασε στον κόσμο της, η Αργεντινή επέστρεψε στις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν και έπαιξε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος επανέρχεται από τον τραυματισμό του, η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι επικράτησε με 3-0 της Χιλής στο «Μονουμεντάλ» και παραμένει μόνη πρώτη με 18 βαθμούς μετά από επτά αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, ο Αρίας κράτησε το μηδέν στην εστία του, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Αργεντινή ήταν σαρωτική. Στο 48′ ο ΜακΆλιστερ με πλασέ στην κίνηση από γύρισμα του Άλβαρες έκανε το 1-0 και ο δημιουργός έγινε σκόρερ στο 84′ για το 2-0 με τρομερό σουτ εκτός περιοχής. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Ντιμπάλα με σουτ στις καθυστερήσεις, φορώντας μάλιστα το «10» στην πλάτη.

Διαβάστε επίσης: Οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ και το απαιτητικό πρόγραμμα μέχρι τον Ιανουάριο

Αργεντίνη: Εμιλιάνο Μαρτίνες, Οταμέντι, Ρομέρο, Λισάντρο Μαρτίνες (79′ Ακούνια), Μολίνα, Ντε Πάουλ, ΜακΆλιστερ (79′ Ντιμπάλα), Φερνάντες, Γκονζάλες (51′ Λο Σέλσο), Άλβαρες (89′ Καστεγιάνος), Λαουτάρο (79′ Γκαρνάτσο)

Χιλή: Αρίας, Ίσλα, Καταλάν, Ντίας, Γκαλνταμές (72′ Μένια), Οσόριο, Ετσεβερία (72′ Μπαέθα), Νούνιες (61′ Αλάρκον Θεπέδα), Λογιόλα, Εντουάρντο Βάργκας (79′ Μπρέρετον), Ντάβιλα (61′ Κάρλος Παλάσιος)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ