Ο Σουάρες ανακοίνωσε το «αντίο» του στην Εθνική Ουρουγουάης (vids)

Ο Σουάρες ανακοίνωσε το «αντίο» του στην Εθνική Ουρουγουάης (vids)

Την απόφαση του να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης γνωστοποίησε τα ξημερώματα της Τρίτης (3/9) ο Λουίς Σουάρες.

Έπειτα από 17 χρόνια στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης, ο Λουίς Σουάρες αποφάσισε να αποσυρθεί από την αγαπημένη του «σελέστε» και να ανοίξει χώρο στη νέα γενιά.

Ο «pistolero» γνωστοποίησε την απόφαση του σε μια έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε τα ξημερώματα της Τρίτης (3/9). Με δάκρια στα μάτια, ο Σουάρες ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Παρασκευή (6/9) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Παραγουάη θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της Ουρουγουάης με την οποία έγραψε τη δική του ιστορία.

Διαβάστε επίσης: Γουίλιαν: «Έχω μεγάλες φιλοδοξίες, ανυπομονώ να παίξω για τον Ολυμπιακό» (vid)

«Είναι κάτι που σκεφτόμουν καιρό και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή», είπε δακρυσμένος ο άσος της Ίντερ Μαϊάμι, που μετρά 142 συμμετοχές και είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής του ομάδας με 69 γκολ. «Αποχωρώ έχοντας τη βεβαιότητα πως πάντα έδινα τα πάντα για την εθνική ομάδα και δεν μετανιώνω για τίποτα».

Ο 37χρονος επιθετικός ήταν μέρος της «χρυσής« φουρνιάς των Ουρουγουανών που πρωταγωνίστησε σε αρκετά μεγάλα τουρνουά, ενώ μαζί με τον Έντισον Καβάνι αποτέλεσαν ένα «φονικό» δίδυμο στην επίθεση της «σελέστε». Το 2011 πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa America που έγινε στην Αργεντινή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ