«Έφυγαν» ήδη πάνω από 1.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής με τη Φινλανδία

«Έφυγαν» ήδη πάνω από 1.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής με τη Φινλανδία

Περισσότερα από 1.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Φινλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» το Σάββατο (7/9) «εξαφανίστηκαν» από την πρώτη μέρα της διάθεσής τους.

Η Εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη νέα της προσποάθεια υπό την καθοδήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τους πρώτους αγώνες του Nations League, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Φινλανδία, το Σάββατο (7/9, 21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα με τους Σκανδιναβούς, με τις τιμές τους να εκκινούν από 10 ευρώ και μέσα σε λίγες ώρες έφυγαν περισσότερα από 1.000.

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο τελικός είναι στο σπίτι του Ερνέστο, γιατί να μην πάμε all the way» (vid)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Φινλανδία:

«Από σήμερα τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Φινλανδία για το Nations League 2024-25 (League B, 2ος όμιλος), ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 21:45.

Από τo ματς της πρεμιέρας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, διαφοροποείται πλήρως η τιμολογιακή πολιτική έτσι ώστε τα εισιτήρια των αγώνων της «γαλανόλευκης» να καταστούν άκρως προσιτά σε σχέση με τις τιμές της τρέχουσας αγοράς. Ενδεικτικά, το εισιτήριο χαμηλότερου κόστους τιμάται στα 10€.

Ασφαλώς, σε επιλεγμένες θύρες διατηρείται το δικαίωμα εισόδου σε παιδιά μέχρι 12 ετών με έκπτωση 50%, ενώ το συνολικό εύρος των τιμών διαμορφώνεται από 10€ έως 40€ με την πλειονότητα (22.500) να κοστίζουν 10€ (18.000) και 20€ (4.500). Αναλυτικά, η διατίμηση των εισιτηρίων είναι 10€, 20€, 30€ και 40€.

Για όλες τις φίλες και τους φίλους της Εθνικής Ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από premium θέσεις τον πρώτο αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος υπό τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα διατίθενται εισιτήρια VIP και VVIP προς 100€ και 150€, αντιστοίχως.

Πατήστε ΕΔΩ για αγορά εισιτηρίου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ