Ο Χεσούς Νάβας ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Εθνική Ισπανίας (vid,pic)

Ο Χεσούς Νάβας ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Εθνική Ισπανίας (vid,pic)

Την απόσυρσή του από την εθνική Ισπανίας ανακοίνωσε ο Χεσούς Νάβας, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να ευχαριστεί τον 38χρονο άσο για την πολυετή προσφορά του στη «ρόχα»

Ο Χεσούς Νάβας αποφάσισε να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της Ισπανίας, στην οποία αγωνίστηκε από το 2009 μέχρι και το πρόσφατο Euro, όπου στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο Βερολίνο.

Ο 38χρονος είχε φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο σε 56 επίσημες αναμετρήσεις πετυχαίνοντας πέντε γκολ, έχοντας πανηγυρίσει βαρύτιμα τρόπαια με την εθνική. Μάλιστα, ο αρχηγός της Σεβίλλης έχει κατακτήσει μια «μυθική» κορυφή αφού είναι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους σε διεθνές επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: «Μιλάει για να λύσει το συμβόλαιό του ο Ζαχά»

Πιο συγκεκριμένα, ο Νάβας βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου κατακτώντας με την Ισπανία το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική, ενώ έχει επίσης συνεισφέρει στην κατάκτηση του EURO 2012 και προσφάτως σε εκείνο του EURO 2024. Τέλος, πανηγύρισε και το Νations League με τη «ρόχα» το καλοκαίρι του 2023.

Ο Νάβας με ένα μακροσκελές μήνυμα στα μέσα της κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε την απόφασή του, ενώ τόνισε ότι αποχωρεί «γεμάτος» για τις υπέροχες στιγμές που έζησε αγωνιζόμενος με το εθνόσημο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ