Η UEFA τιμώρησε με ποινή μίας αγωνιστικής τους Ρόδρι και Μοράτα για απρεπή σύνθημα στη φιέστα για τη κατάκτηση του Euro

Η UEFA τιμώρησε με ποινή μίας αγωνιστικής τους Ρόδρι και Μοράτα για απρεπή σύνθημα στη φιέστα για τη κατάκτηση του Euro

Oι Άλβαρο Μοράτα και Ρόδρι τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής από την Εθνική τους ομάδα, καθώς η UEFA αποφάσισε να τιμωρήσει τους Ισπανούς διεθνείς για τα απρεπή συνθήματα που τραγούδησαν στη φιέστα για τη κατάκτηση του Euro από τη «ρόχα»

Οι Άλβαρο Μοράτα και Ρόδρι τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό ενός αγώνα για τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την κατάκτηση του Euro 2024 στη Μαδρίτη τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσε σήμερα (7/8) η UEFA.

Οι δύο Ισπανοί διεθνείς τραγούδησαν το «Gibraltar is Spanish» (δηλ. Το Γιβραλτάρ είναι ισπανικό) στις 15 Ιουλίου, την επομένη της νίκης τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επί της Αγγλίας (2-1), κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας γιορτής στην ισπανική πρωτεύουσα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ένα και καλό στη γιορτή στο Καραϊσκάκη!

Το Γιβραλτάρ αποτελεί υπερπόντιο βρετανικό έδαφος, είναι μία μικρή βραχώδης χερσόνησος έκτασης 6,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων στο νότιο μέρος της Ιβηρικής χερσονήσου και συγκεκριμένα της Ανδαλουσίας,

Η UEFA ανέφερε ότι η τιμωρία ήταν για μη συμμόρφωση με τις γενικές αρχές συμπεριφοράς, παραβίαση των βασικών κανόνων αξιοπρεπούς συμπεριφοράς, χρήση αθλητικών εκδηλώσεων για εκδηλώσεις μη αθλητικού χαρακτήρα και δυσφήμιση του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ