Ο Σακίρι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική Ελβετίας

Ο Σακίρι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική Ελβετίας

Την απόσυρσή του από την Εθνική Ελβετίας ανακοίνωσε ο Σερντάν Σακίρι, μέσα από μια ανάρτησή του στα social media.

Ο πρώην εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου και της Λίβερπουλ, Τσερντάν Σακίρι, ανακοίνωσε σήμερα (15/7) την αποχώρησή του από το διεθνές ποδόσφαιρο, μετά από 14 χρόνια με την εθνική Ελβετίας.

Ο Σακίρι έχει παίξει 125 αγώνες με την Ελβετία, σημειώνοντας 32 γκολ. Είναι ο μόνος Ελβετός παίκτης που εμφανίστηκε σε επτά μεγάλες διοργανώσεις, από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 έως το Euro 2024.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με ΜακΚίσικ – «Πιέζει η Μονακό, στο… κόλπο και η Μακάμπι» (pic)

Ο 32χρονος έκανε δύο εμφανίσεις στο Euro 2024 καθώς η Ελβετία αποχώρησε από τα προημιτελικά, ενώ είναι ο μόνος Ευρωπαίος παίκτης που έχει σκοράρει σε καθεμία από τις τελευταίες έξι μεγάλες διοργανώσεις (EURO και Παγκόσμιο Κύπελλο).

«Επτά τουρνουά, πολλά γκολ, 14 χρόνια με την εθνική Ελβετίας και αξέχαστες στιγμές. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα», έγραψε ο Σακίρι στο Instagram. «Έμειναν ωραίες αναμνήσεις και λέω σε όλους σας ευχαριστώ».

Ο Σακίρι, ο οποίος κέρδισε το ελβετικό και το γερμανικό πρωτάθλημα τρεις φορές το καθένα σε Βασιλεία και Μπάγερν καθώς και την Premier League με τη Λίβερπουλ, αγωνίζεται στην ομάδα της Major League Soccer, Σικάγο Φάιαρ από το 2022.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ