Ο Φίγκο ξαναχτύπησε: «Αυτή η φωτογραφία είναι για τους χαζούς»

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Λουός Φίγκο σχετικά με την πολυσυζητημένη χειραψία του με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο Λουίς Φίγκο θα έλεγε κάποιος πως ήταν εκείνος που έκλεψε τις εντυπώσεις στο χθεσινό φιλικό της ομάδας των Legends 2004 με την επίλεκτη All Star ομάδα της UEFA, στη γεννέτειρα του Όττο Ρεχάγκελ, το Έσσεν.

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας πέρα από το γκολ που πέτυχε, χάρισε αρκετές ενδιαφέρουσες αντιδράσεις ενώ δεν ήταν λίγη εκείνοι στους οποίους έκανε αρνητική εντύπωση η γενικότερη συμπεριφορά του στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή του Βεζένκοφ και το… άλλο σενάριο για Πίτερς και Πετρούσεφ

Αρκετή συζήτηση σήκωσε το στιγμιότυπο πριν από την έναρξη του φιλικού στο οποίο ο Φίγκο φαίνεται να μην δίνει το χέρι του στον Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο ίδιος νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχει τοποθετηθεί απαντώντας σε ένα χρήστη των social media αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ποιος το είπε αυτό; Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις ότι σε ένα παιχνίδι για την επέτειο της κατάκτησης του Euro 2004 δεν θα τους χαιρετούσα όλους».

Λίγο αργότερα ο Φίγκο ξαναχτύπησε ανεβάζοντας μια φωτογραφία που αποκαλύπτει τον θερμό χαιρετισμό του με τον Ζαγοράκη, λίγο πριν από τη σέντρα του επετειακού αγώνα την οποία συνόδεψε με τη λεζάντα: «Για τους χαζούς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από