Ο Ρονάλντο δεν πέτυχε γκολ σε μεγάλη διοργάνωση με την Πορτογαλία για πρώτη φορά στην καριέρα του (pic,vid)

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα σε μεγάλη διοργάνωση με την εθνική Πορτογαλίας καθώς ολοκλήρωσε το EURO 2024 δίχως να σκοράρει στα 5 παιχνίδια που αγωνίστηκε

Το ταξίδι της Πορτογαλίας στα γήπεδα της Γερμανίας για το EURO 2024 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (5/7), αφού οι Ίβηρες ηττήθηκαν με 5-3 στα πέναλτι από την Γαλλία (μετά το 0-0 που προέκυψε στην κανονική διάρκεια και την παράταση), με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε πολύ να σκοράρει έστω και μία φορά και να να σπάσει το ρεκόρ του γηραιότερου σκόρερ σε τελική φάση Euro, ωστόσο ο 39χρονος σούπερ σταρ αντ’ αυτού σημείωσε μια αρνητική επίδοση για τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης: «Πλακώθηκαν» μπροστά στον κόσμο: Ο άγριος τσακωμός Σάκη Ρουβά – Ηλία Ψινάκη, παραλίγο να παίξουν μπουνιές

Ο αρχηγός των Πορτογάλων για πρώτη φορά στην καριέρα του δεν σκόραρε σε μεγάλη διοργάνωση που συμμετείχε με την Εθνική του. Από το EURO 2004 που κατέκτησε η εθνική Ελλάδος, μέχρι και πριν την έναρξη του EURO 2024, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ με την Πορτογαλία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ολοκλήρωσε EURO ή Μουντιάλ δίχως να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, βάζοντας τέλος σε ένα εντυπωσιακό σερί που είχε ο ίδιος.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Ρονάλντο μοιρασε μία ασίστ στη νίκη με 3-0 της Πορτογαλίας επί της Τουρκίας, ενώ ευστόχησε δύο φορές στη διαδικασία των πέναλτι, κόντρα στην Σλοβενία και τη Γαλλία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από