Παραμένει στον πάγκο της Κροατίας ο Ντάλιτς

Παραμένει στον πάγκο της Κροατίας ο Ντάλιτς

Στο... τιμόνι της Κροατίας θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Ζλάτκο Ντάλιτς παρά τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας από το Euro.

Η Κροατία απέτυχε παταγωδώς στο εφετινό EURO 2024, αδυνατώντας να προκριθεί απ’ τον 2ο όμιλο, σε μία απ’ τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του εφετινού τουρνουά.

Παρόλα αυτά, η ομοσπονδία της χώρας δεν σκοπεύει να τροποποιήσει τον προγραμματισμό της για την επόμενη διετία, με τον Ζλάτκο Ντάλιτς να παραμένει στο «τιμόνι» της «Χρβάτσκα», όπως τόνισε κι ο πρόεδρος, Μάριγιαν Κούστιτς.

«Είναι ο προπονητής και θα παραμείνει ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Κροατίας. Μιλήσαμε και σφίξαμε τα χέρια. Θα μείνει, σας το λέω αποκλειστικά» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Κροατίας και πρόσθεσε για τον Λούκα Μόντριτς και το αν θα συνεχίσει στην Εθνική:

«Ελπίζω ότι θα μείνει ο Λούκα και ότι θα συνεχίσει να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο Nations League και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκείνος θα αποφασίσει όμως. Πιστεύω ότι θα μείνει και θα ήθελα να συμβεί αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ