Καζίμ Λάτσι: Από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, το ντεμπούτο με τον Μάρκο Σίλβα στην αποθέωση στο Euro της Γερμανίας (vid)

Καζίμ Λάτσι: Από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, το ντεμπούτο με τον Μάρκο Σίλβα στην αποθέωση στο Euro της Γερμανίας (vid)

Ο Καζίμ Λάτσι άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Αλβανίας με την Κροατία για την δεύτερη αγωνιστική του Euro 2024 - Το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του 28χρονου μέσου και το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα

Ο Καζίμ Λάτσι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Αλβανίας με την Κροατία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Εuro 2024, με τον 28χρονο μέσο της Σπάρτα Πράγας να κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση και να συμβάλει τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα του Σιλβίνιο να πάρει το «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Αλβανός μέσος, βέβαια, είναι γνώριμος στο ελληνικό φίλαθλο κοινό, αφού ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, όπου έμεινε μέχρι το 2018. Ο Λάτσι με την Κ19 των ερυθρόλευκων κατέγραψε συνολικά 90 συμμετοχές, με τον, τότε, προπονητή των Πειραιωτών, Βίτορ Περέιρα, το 2015, να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν.

Διαβάστε επίσης: Η συμφωνία Ολυμπιακού – Ουτρέχτης για Χαραλαμπόγλου, το υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, το 3ετές συμβόλαιο και ο… Κωστούλας

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μάλιστα, είχε συμπεριλάβει τον νεαρό, τότε, χαφ στην αποστολή του Ολυμπιακού για ένα ματς Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, δείχνοντας ότι υπολογίζει σ’ αυτόν.

Ο Περέιρα μπορεί να μην του είχε δώσει χρόνο συμμετοχής τότε, όμως την επόμενη σεζόν, ο Λάτσι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα. Τον Φεβρουάριο του 2016, ο Μάρκο Σίλβα έδωσε την ευκαιρία στον Αλβανό μέσο, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή στο ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, για τα προημιτελικά του θεσμού.

Από το τότε ο Λάτσι, έπαιξε ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ και τον Λεβαδειακό, για να αποχωρήσει τελικά το 2018, με προορισμό την γαλλική, Αζαξιό. Στο Σαμπιονά ο Λάτσι αγωνίστηκε για 6,5 χρόνια, καταγράφοντας συνολικά 158 συμμετοχές, για να ακολουθήσει η μεταγραφή της Σπάρτα Πράγας το 2023.

Ο Λάτσι είναι από τα βασικά στελέχη της Εθνικής Αλβανίας τα τελευταία χρόνια, με την οποία έχει πραγματοποιήσει συνολικά 28 συμμετοχές, ενώ και ο προπονητής της Αλβανίας, Σιλβίνιο, τον υπολογίζει για τις βασικές του επιλογές.

Δείτε το γκολ του Λάτσι για το 1-0 της Αλβανίας κόντρα στην Κροατία:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ