Μπέιλι: «Δεν κατεβαίνω στο Κόπα Αμέρικα – Δεν υπάρχει επαγγελματισμός στην Εθνική της Τζαμάικα»

Μπέιλι: «Δεν κατεβαίνω στο Κόπα Αμέρικα – Δεν υπάρχει επαγγελματισμός στην Εθνική της Τζαμάικα»

Εκτός του επερχόμενου Κόπα Αμέρικα έθεσε τον εαυτό του ο Λιόν Μπέιλι. Βαριές κατηγορίες προς την Εθνική του ο Τζαμαικανός Σταρ

Με το Κόπα Αμέρικα προ των πυλών , ο 26χρονος αστέρας της Άστον Βίλα και της Εθνικής ομάδας της Τζαμάικα κατηγορεί ευθέως και θέτει εαυτόν εκτός της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα , δήλωσε: « Δεν υπάρχει επαγγελματισμός στην ομάδα της Τζαμάικα. Πληρώνω τις περισσότερες πτήσεις μου με την ομάδα. Δεν υπάρχει εξοπλισμός,μαζευόμαστε και δεν ξέρουν τι να κάνουν».

Διαβάστε επίσης: Νέα ανάρτηση του Γιαννακόπουλου για τη διαιτησία και «ας κερδίσει ο καλύτερος»

Έχοντας απορρίψει στο παρελθόν ευρωπαικά μεγαθήρια όπως αυτά της Γερμανίας και της Αγγλίας , είχε πάρει την απόφαση να εκπροσωπήσει την χώρα καταγωγής του , Τζαμάικα και να την βοηθήσει να αναδειχθεί στον ποδοσφαιρικό παγκόσμιο χάρτη.

Σε 28 εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα κατέγραψε 5 γκολ. Μπορεί τα στατιστικά του να μοιάζουνε φτωχά , αρκεί όμως να δει κάποιος την επιρροή του παίχτη στο παιχνίδι της ομάδας του:

Ένας παίχτης που αποφάσισε να ρισκάρει και αψηφώντας τα μεγαθήρια της Ευρώπης που τον ήθελαν , επέλεξε την χώρα καταγωγής του και την βοήθησε να φτάσει μέχρι τις μεγάλες διοργανώσεις της Ηπείρου.

Δεν μπορούμε να μιλησουμε για «προδοσία» προς το πρόσωπο του Μπέιλι από τους ιθύνοντες της ομάδας ποδοσφαίρου της Τζαμάικα. Τόσα ήξεραν , τόσα έκαναν. Οι βλέψεις τους πολλές , οι δυνατότητες τους περιορισμένες.

Καλούνται , λοιπόν , να ξεπεράσουν το «σοκ απουσίας» του μεγάλου τους αστεριού και να γράψουν άλλη μια σελίδα στο « βιβλίο επιτευγμάτων » τους ξεκινώντας με τον αγώνα απέναντι στο Μεξικό για το Κόπα Αμέρικα 2024.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ