Μασούρας: «Συνεχίζουμε όσο καλύτερα γίνεται για να μπορέσουμε να φέρουμε την εθνική εκεί που αξίζει» (vid)

Μασούρας: «Συνεχίζουμε όσο καλύτερα γίνεται για να μπορέσουμε να φέρουμε την εθνική εκεί που αξίζει» (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε ενόψει της εκτός έδρας φιλικής αναμέτρησης της Εθνικής με την Μάλτα (11/6, 19:00).

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Τρίτη (11/6, 19:00) την Μάλτα σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Γιώργος Μασούρας, μίλησε ενόψει του ματς και υποστήριξε πως όλοι μέσα στην ομάδα θα συνεχίσουν για την φέρουν εκεί που αξίζει, ενώ τόνισε πως δεν θα παρατήσουν μια προσπάθεια που κρίθηκε στα πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Αλλαγή δεδομένων για Σπανούλη – Έντονη φημολογία πως παραμένει στο Περιστέρι

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το επικείμενο φιλικό με την Μάλτα: «Είναι σημαντικό για έναν παίκτη να είναι παραγωγικός ειδικά όταν είναι επιθετικός. Θέλω να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Τον τελευταίο δεν τον κατορθώσαμε. Θέλω να συνεχίσω να είμαι παραγωγικός και με την ίδια σοβαρότητα και θέληση να κάνουμε το ίδιο και με Μάλτα για να πάρουμε μια ακόμα νίκη όπως πάντα επιδιώκουμε με την εθνική ομάδα».

Για την επόμενη ημέρα της Εθνικής ομάδας: «Αυτή η ομάδα είναι η συνέχεια γιατί τα περισσότερα παιδιά είμαστε μαζί τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θα παρατήσουμε μια προσπάθεια που κρίθηκε στα πέναλτι. Συνεχίζουμε όσο καλύτερα γίνεται για να μπορέσουμε να φέρουμε την εθνική εκεί που αξίζει».

Για τη μέχρι τώρα προσπάθεια:«Θεωρώ ότι έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό, το να υπάρχει μια συνέχεια στην εθνική. Όποιο παιδί έρχεται να βγάζει το ταλέντο του και να δείξει τι μπορεί να κάνει και να βοηθήσει για να γίνει ακόμα καλύτερη εθνική. Να έχουμε μια σταθερότητα και αν έρθουν οι επιτυχίες θα είναι καλό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ