Σο: «Η ήττα από την Ισλανδία θα μπορούσε να είναι ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί»

Σο: «Η ήττα από την Ισλανδία θα μπορούσε να είναι ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί»

Όσα ανέφερε ο 28χρονος αριστερός μπακ της Αγγλίας.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουκ Σο, δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να παίξει στο πρώτο αγώνα της Αγγλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εναντίον της Σερβίας, αλλά δεν θέλει να πάρει κανένα ρίσκο, καθώς επιστρέφει μετά από τραυματισμούς.

Ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, είχε πει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι «στοιχημάτισε» με τον Σο, ο οποίος έπαιξε τελευταία φορά τον Φεβρουάριο από τότε που τραυματίστηκε στη νίκη της Γιουνάιτεντ με 2-1 επί της Λούτον στην Premier League.

Ο 28χρονος, ο οποίος είναι στη Γιουνάιτεντ για μια δεκαετία, είπε ότι απογοητεύτηκε όταν οι οπαδοί αμφισβήτησαν τη δέσμευσή του στον σύλλογο, αφού έπαιξε μόλις 15 παιχνίδια για τη Γιουνάιτεντ την τελευταία σεζόν: «Αν ο προπονητής μου ζητήσει να παίξω, δεν πρόκειται ποτέ να πω «όχι». Αλλά δεν έπρεπε να παίξω στο Λούτον», είπε ο Σο στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

«Φταίνε όλοι. Εν μέρει φταίω εγώ, εν μέρει το ιατρικό επιτελείο . Επέστρεψα πολύ γρήγορα και στην πραγματικότητα κατέληξα να τραυματιστώ άλλον έναν τραυματισμό στο ισχίο μου. Έκανα ό,τι μπορούσα για να είμαι έτοιμος για τη Γιουνάιτεντ».

Ερωτηθείς εάν θα παίξει εναντίον της Σερβίας στον 3ο όμιλο στις 16 Ιουνίου, ο Σο είπε: «Αυτό δεν με αφορά πραγματικά. Απλώς πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα. Θα ήθελα πολύ να παίξω στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν θέλω να βιαστώ πολύ γρήγορα γιατί ρεαλιστικά έχω μόνο μία ευκαιρία. Αν νιώσω κάτι, τότε αυτό είναι. Δεν θέλω να συμβεί αυτό.»

Ο Σο πρόσθεσε ότι η ήττα της Αγγλίας με 1-0 από την Ισλανδία στο τελευταίο της παιχνίδι προετοιμασίας για το Euro την Παρασκευή θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένα όφελος για την ομάδα.

«Αυτό θα μπορούσε να είναι ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί», είπε. «Μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι το να πάμε στη Γερμανία δεν θα είναι μια εύκολη διαδρομή. Θα χρειαστεί μεγάλη αποφασιστικότητα από την ομάδα για να γίνει αυτό.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ