Νάγκελσμαν: «Σε γενικές γραμμές, η απόφαση για την ομάδα έχει ληφθεί»

Νάγκελσμαν: «Σε γενικές γραμμές, η απόφαση για την ομάδα έχει ληφθεί»

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ανέφερε πως έχει αποφασίσει για τους παίκτες που θα κόψει από το Euro 2024.

Ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έχει ήδη αποφασίσει ποιος θα είναι ο παίκτης που θα «κοπεί» απ’ την 26μελή αποστολή των «πάντσερ» για EURO 2024, αλλά δεν θα το ανακοινώσει παρά μόνο μετά τον τελευταίο φιλικό αγώνα με την Ελλάδα την Παρασκευή (7/6).

Η Γερμανία, που ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το τουρνουά με το εντός έδρας τεστ εναντίον της Ελλάδας, πρέπει να μειώσει την ομάδα της σε 26 παίκτες μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (7/6) για να τηρήσει την προθεσμία της UEFA για το τουρνουά.

«Έχουμε την αρχική μας ενδεκάδα στο κεφάλι μας, αλλά η απόδοση στον αγώνα και στην προπόνηση πρέπει να ταιριάζει αντίστοιχα», είπε ο Νάγκελσμαν σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (6/6) και πρόσθεσε:

«Σε γενικές γραμμές, η απόφαση για την ομάδα έχει ληφθεί, αλλά δεν θα το ανακοινώσω, ούτε θα μιλήσω με αυτούς που τους αφορά, γιατί στη χειρότερη περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί αύριο, ο παίκτης που επηρεάζεται θα πρέπει να ξαναμπεί πνευματικά σ’ αυτό τη διαδικασία. Θα ήταν ανόητο να γίνει αυτή η συνομιλία τώρα. Η απόφαση έχει ληφθεί, θα την ανακοινώσουμε μετά το παιχνίδι αύριο», είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Οι Γερμανοί, θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τον πρώτο σημαντικό διεθνή τίτλο τους σε μια δεκαετία μετά από μια απογοητευτική πορεία από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 και θα ξεκινήσουν το EURO 2024 στις 14 Ιουνίου με τον εναρκτήριο αγώνα εναντίον της Σκωτίας στον 1ο όμιλο.

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Φτάνουμε στο 100%. Είμαστε χαρούμενοι που ο «Φίλε» (Φίλκρουγκ) επέστρεψε. Είναι καλό που έχουμε έναν άλλο επιθετικό στην ομάδα. Οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι. Αν ο Χάβερτς παίξει, θα έχει το προβάδισμα. Πρέπει να παίξει.

Ο «Φίλε» θα πάρει τον χρόνο του και θα μπορεί να σκοράρει. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να παίξεις για τη… ζωή σου. Ο Σανέ είναι μια επιλογή για αύριο. Έχει κάνει δύο προπονήσεις. Ωστόσο, δεν μπορούμε να τον υπολογίσουμε για 90 λεπτά σε κάθε αγώνα. Μπορεί να μην μπορεί να παίξει όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος, αλλά είναι περίπου 100%».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ