Εθνική Ελλάδος: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και πετάει για Γερμανία

Εθνική Ελλάδος: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και πετάει για Γερμανία

Η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασίας της και αναχωρεί σήμερα το απόγευμα (4/6) για την Γερμανία όπου θα δώσει το ένα από τα δύο φιλικά της.

Σήμερα το απόγευμα (4/6,16:00) η Εθνική Ελλάδος θα αναχωρήσει για την Γερμανία και το Ντίσελντορφ μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στην Ελλάδα, την οποία έκανε στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Εκεί, η «γαλανόλευκη» θα δώσει το πρώτο από τα δύο της φιλικά κόντρα στην Γερμανία (07/06) στο Μένχενγκλαντμπαχ ενώ την Δευτέρα (10/06) θα αναχωρήσει για την Αυστρία και το Ζάλτσμπουργκ όπου θα αντιμετωπίσει την Μάλτα (11/06).

Διαβάστε επίσης: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (4/6): Πού θα δείτε το Τσιτσιπάς – Αλκαράθ για το Roland Garros

Θυμίζουμε ότι ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος έχει επιλέξει να πάρει μαζί του 26 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από τους:

Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Ντόη, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Μασούρας, Τζόλης, Λημνιός, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ