Μανδάς: «Ονειρευόμουν από μικρός την εθνική»

Μανδάς: «Ονειρευόμουν από μικρός την εθνική»

Απόλυτα χαρούμενος με την κλήση του στην εθνική εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Μανδάς.

Ο Χρήστος Μανδάς ήταν από τα νέα πρόσωπα στις κλήσεις της εθνικής μας για τα δύο φιλικά που θα δοθούν απέναντι σε Γερμανία και Μάλτα.

Ο τερματοφύλακας της Λάτσιο τόνισε πως ονειρευόταν από μικρός να φορέσει το εθνόσημο, ενώ στάθηκε και στο τι του είπαν από την ομάδα της Ρώμης.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Μανδάς:

Για την απογοήτευση λόγω της απουσίας από το Euro 2024: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να είμαστε στο EURO, το θέλαμε πάρα πολύ. Είναι σημαντικό κάθε παιχνίδι που παίζει η Εθνική».

Για την πρώτη του κλήση στην Εθνική: «Μπορώ να πω ότι είναι μια ευκαιρία και ένας προσωπικός στόχος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Το ονειρεύομαι από μικρό παιδί».

Για τις πολλές επιλογές γκολκίπερ στην Εθνική: «Είναι αρκετά δύσκολο, θέλει χρόνια δουλειάς. Δόξα το Θεό είμαι όλοι καλοί. Είναι ευχάριστο για την ομάδα να υπάρχουν πολλές επιλογές τόσο σε τερματοφύλακες, όσο και σε άλλες θέσεις».

Για το τι του είπε η Λάτσιο: «Είναι πολύ χαρούμενοι για εμένα που βρίσκομαι στην Εθνική. Τους είπα ότι δεν είχα κληθεί ποτέ στο ομοσπονδιακό συγκρότημα και τώρα είναι πολύ χαρούμενοι για το επίτευγμα μου».

Για τον Νόιερ: «Είναι ένας τερματοφύλακας που όλοι γνωρίζουμε την αξία του. Παρακολουθώ τις προπονήσεις του και μου αρέσει αρκετά. Τον είδα και με τη Λάτσιο φέτος παίξαμε αντίπαλοι στο Champions League».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ