Ντόη: «Περίμενα με ανυπομονησία να κληθώ στην εθνική, μεγάλη τιμή να φορέσω το εθνόσημο»

Ντόη: «Περίμενα με ανυπομονησία να κληθώ στην εθνική, μεγάλη τιμή να φορέσω το εθνόσημο»

Ο Ανδρέας Ντόη μίλησε για την κλήση του στην εθνική Ελλάδος, τονίζοντας πως είναι μεγάλη του τιμή να φορά τα γαλανόλευκα.

Η Ελλάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει και των δύο φιλικών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Γερμανία και τη Μάλτα.

Ο Ανδρέας Ντόη είναι από τα νέα πρόσωπα στις κλήσεις, και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είναι μεγάλη του τιμή να φορά το εθνόσημο.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Ντόη:

«Το κλίμα είναι πολύ καλό. Θέλουμε να νικήσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια. Δεν έχει σημασία αν είναι φιλικά ή όχι, εμείς θα πάμε για την νίκη. Είναι μεγάλη τιμή να φοράω το εθνόσημο. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία του κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει το εθνόσημο. Στόχος μου είναι να κατακτήσω πολλά με την Εθνική.

Περιμένω πως και πως το παιχνίδι με την Γερμανία. Θα παίξουμε με μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Υπάρχει απογοήτευση που δεν είμαστε στο Euro, αλλά παίζουμε πάντα για την νίκη. Από πέρσι περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία να κληθώ, ήρθε τώρα η στιγμή. Θα δώσω το 100% που διαθέτω.

Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες επειδή πανηγυρίζαμε το τρόπαιο. Είναι νωρίς ακόμα να βάζουμε στόχους, για αρχή βλέπουμε τους δύο αγώνες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ