Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική Ουρουγουάης ο Καβάνι (pic)

Σε ηλικία 37 ετών, ο Έντινσον Καβάνι γνωστοποίησε ότι σταματά από την εθνική Ουρουγουάης.

Ο Έντινσον Καβάνι πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχαιρετήσει την εθνική Ουρουγουάης, ανακοινώνοντας και επίσημα μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την αποχώρησή του από την αγαπημένη του «σελέστε».

Ο στράικερ της Μπόκα Τζούνιορς ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, τονίζοντας πως η καρδιά του θα συνεχίσει να χτυπά για την Ουρουγουάη όπως κάθε φορά που έμπαινε στο γήπεδο.

Η ανάρτηση του Έντινσον Καβάνι:

«Θέλω απλά σας ευχαριστήσω για κάθε μάθημα που πήρα. Σήμερα υπάρχουν λίγα λόγια αλλά βαθιά αισθήματα. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που ήταν κομμάτια αυτού του μονοπατιού για τόσα πολλά χρόνια.

Ήμουν και θα ήμουν πάντα ευλογημένος που έχω φορέσει αυτή τη φανέλα για να εκπροσωπήσω αυτό που αγαπώ πιο πολύ, τη χώρα μου.

Αναμφίβολα, ήταν ανεκτίμητα χρόνια και θα είχα εκατοντάδες πράγματα να πω και να θυμηθώ, όμως τώρα θέλω να αφοσιωθώ σε ένα νέο επίπεδο στην καριέρα μου και να δώσω τα πάντα εκεί που βρίσκομαι.

Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα βήμα στην άκρη όμως πάντα θα τους παρακολουθώ και η καρδιά μου θα χτυπάει δυνατά, όπως χτυπούσε όταν έμπαινα στο χορτάρι με αυτή την όμορφη φανέλα.

Στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους ανθρώπους μου. Ψηλά η σελέστε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από