Ντιμπάλα: «Ήμουν σίγουρος ότι θα με καλούσαν στην εθνική, νομίζω ότι έχω κάνει σπουδαία πράγματα φέτος»

Ντιμπάλα: «Ήμουν σίγουρος ότι θα με καλούσαν στην εθνική, νομίζω ότι έχω κάνει σπουδαία πράγματα φέτος»

Για την απουσία από την αποστολή της Αργεντινής στο προσεχές Copa America αναφέρθηκε ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος ωστόσο τόνισε ότι σέβεται απόλυτα την απόφαση του Λιονέλ Σκαλόνι

Την διατήρηση των σκήπτρων της στην Λατινική Αμερική θα επιδιώξει η εθνική Αργεντινής στο επερχόμενο Copa America που ξεκινάει στις 21 Ιουνίου και θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ.

Στις κλήσεις της «αλμπισελέστε» δεν βρίσκεται ο Πάουλο Ντιμπάλα, που σε δηλώσεις που παραχώρησε στο TheAthletic ήταν φανερά απογοητευμένος, κάνοντας λόγο για ένα πλήγμα για εκείνον, καθώς έκανε σπουδαία πράγματα φέτος.

Διαβάστε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Πανηγυρίζει με τον γιο της Σάββα για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού (pic)

«Νομίζω ότι έχω κάνει σπουδαία πράγματα αυτή τη σεζόν, ήμουν σίγουρος ότι θα με καλούσαν. Ήταν ένα σκληρό χτύπημα για μένα. Πιστεύω επίσης ότι είναι δύσκολο για τους προπονητές να πρέπει να επιλέξουν. Σέβομαι την απόφαση του Σκαλόνι. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του και σίγουρα πήρε την απόφαση για το καλό της ομάδας.

Θα ζητωκραυγάζω από το σπίτι όπως πάντα όταν δεν είμαι στην Εθνική ομάδα. Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα και ελπίζω με όλη μου την καρδιά να κερδίσουν ξανά το Copa America», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο μεσοεπιθετικός της Ρόμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ