Επίσημη η επιστροφή του Τόνι Κρόος στην εθνική Γερμανίας (pic)

Επίσημη η επιστροφή του Τόνι Κρόος στην εθνική Γερμανίας (pic)

Μετά από τρία χρόνια ο Τόνι Κρόος επέστρεψε στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να συμπεριλαμβάνει το 34χρονο μέσο στις κλήσεις του για τις φιλικές αναμετρήσεις του Μαρτίου

Ο Τόνι Κρόος θα προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στην εθνική Γερμανίας, αφού το όνομά του βρέθηκε ξανά στις κλήσεις του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, για τα φιλικά παιχνίδια με την Γαλλία (23/03) και την Ολλανδία (26/03).

Διαβάστε επίσης: «Μαέστρος» του Ολυμπιακού και… κρυπτονίτης του Ναν – Γι’ αυτό «καίγεται» για τον Γουόκαπ ο Μπαρτζώκας… (vids)

Το γεγονός αυτό είχε γίνει ήδη γνωστό το προηγούμενο διάστημα, όμως η επιστροφή του 34χρονου μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης στα «πάντσερ» πήρε επίσημη μορφή με την ανακοίνωση των κλήσεων του ομοσπονδιακού προπονητή των Γερμανών.

Ο έμπειρος χαφ απουσίασε από την εθνική του ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς μετά το Euro 2020, είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από το διεθνές ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο Κρόος άλλαξε γνώμη και θα ενισχύσει την Γερμανία στο ερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στην πατρίδα του.

Από εκεί και πέρα, ο Νάγκελσμαν κάλεσε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές προκειμένου να κάνει δοκιμές στα δύο επερχόμενα φιλικά παιχνίδια. Πρώτη κλήση στην εθνική Γερμανίας για τους Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς της Μπάγερν Μονάχου και Μαξιμίλαν Μπέιερ της Χόφενχαϊμ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ