Επιβεβαιώνονται τα χειρότερα για τον Γκάβι: Υπέστη ρήξη χιαστού σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα

Επιβεβαιώνονται τα χειρότερα για τον Γκάβι: Υπέστη ρήξη χιαστού σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα

Η νίκη της Ισπανίας κόντρα στην Γεωργία επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Γκάβι, ο οποίος σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Η Ισπανία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γεωργίας με 3-1 εξασφαλίζοντας έτσι την πρωτιά στον πρώτο προκριματικό όμιλο. Ωστόσο η νίκη της «φούριας ρόχας» επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Γκάβι, με τον άσο της Μπαρτσελόνα να αποχωρεί στο 26′ από τον αγωνιστικό χώρο κλαίγοντας.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας ο 19χρονος άσος είναι πολύ πιθανόν να έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να μείνει στα «πιτς» μέχρι και εννέα μήνες.

Διαβάστε επίσης: Στο payroll της ΕΠΟ και ο Δημητριάδης αλλά ντρέπονται να πουν το όνομα του- Ήταν που πάτησε πόδι ο… ΠΑΟΚ

Η παραπάνω εξέλιξη ενδέχεται να στερήσει στον Γκάβι ακόμη και την συμμετοχή του στην τελική φάση του Euro 2024, η οποία θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας. Οι άνθρωποι της ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχουν ενημερώσει ήδη τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα για την σοβαρότητα της κατάστασης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ