«Ψήφισαν» Αγγλία οι Γερμανοί για το Μουντιάλ του 2030

«Ψήφισαν» Αγγλία οι Γερμανοί για το Μουντιάλ του 2030

Ένα νέο «σύμμαχο» βρήκαν οι Άγγλοι στην φημολογούμενη προσπάθεια τους να φιλοξενήσουν το Μουντιάλ του 2030, αφού η Γερμανία έσπευσε να στηρίξει αυτή την υποψηφιότητα. Ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας, Ράιναρντ Γκρίντελ, προχώρησε στην ανακοίνωση στήριξης στο περιθώριο του φιλικού αγώνα των δύο ομάδων (0-0) στο «Γουέμπλεϊ» την περασμένη Παρασκευή (10/11). Βέβαια, οι δύο […]

Ένα νέο «σύμμαχο» βρήκαν οι Άγγλοι στην φημολογούμενη προσπάθεια τους να φιλοξενήσουν το Μουντιάλ του 2030, αφού η Γερμανία έσπευσε να στηρίξει αυτή την υποψηφιότητα.

Ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας, Ράιναρντ Γκρίντελ, προχώρησε στην ανακοίνωση στήριξης στο περιθώριο του φιλικού αγώνα των δύο ομάδων (0-0) στο «Γουέμπλεϊ» την περασμένη Παρασκευή (10/11).

Βέβαια, οι δύο χώρες έχουν «παράδοση» να στηρίζουν οι μία την άλλη, αφού οι Άγγλοι είχαν τοποθετηθεί υπέρ της ανάληψης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 από τους Γερμανούς.

Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση των Άγγλων για το Μουντιάλ του 2030, αλλά αναμένεται να υπάρξει στο άμεσο μέλλον. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως υπέρ της ανάληψης στάθηκε και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Θυμίζουμε πως η τελευταία διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στο Νησί ήταν το Euro 1996, όταν τα «τρία λιοντάρια» ηττήθηκαν στα ημιτελικά από τους Γερμανούς (1-1, 6-5 πέναλτι), με το νυν προπονητή της ομάδας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, να αστοχεί στο κρίσιμο πέναλτι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ