Τέλος από την Εθνική Βελγίου ο Βίτσελ! (pic)

Τέλος από την Εθνική Βελγίου ο Βίτσελ! (pic)

Την απόσυρσή του από την Εθνική Βελγίου ανακοίνωσε ο έμπειρος χαφ.

Τέλος από το Βέλγιο. Ο έμπειρος χαφ Άξελ Βίτσελ ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την Εθνική ομάδα του Βελγίου μετά από 130 συμμετοχές με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Ανιγκό για Τούμπα, Έλληνες διαιτητές και προβλήματα τραυματισμών

Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος χαφ ήταν ενεργό μέλος των Βέλγων μέχρι το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η γενιά του δημιούργησε τεράστιες προσδοκίες για την κατάκτηση ενός τίτλου ωστόσο αυτός δεν ήρθε ποτέ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Ο ίδιος ο Βίτσελ έγραψε στην ανάρτησή του για την αποχώρησή του από τη φανέλα με το εθνόσημο:

«Μετά από προσεκτική σκέψη και με πολλά συναισθήματα, αποφάσισα να αποσυρθώ ως διεθνής. Με μεγάλη υπερηφάνεια μπόρεσα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Τώρα είναι σημαντικό να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου και να επικεντρώνομαι στην ομάδα μου.

Ευχαριστώ όλους όσοι με έκαναν να ανθίσω κάτω από τη φανέλα των Κόκκινων Διαβόλων. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, το ιατρικό επιτελείο. Ευχαριστώ τους οπαδούς που με καθοδήγησαν στις 130 συμμετοχές μου. Καλή επιτυχία στη νέα γενιά που είμαι σίγουρος ότι θα μας φέρει ξανά απίστευτες στιγμές».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βίτσελ φόρεσε τη φανέλα του Βελγίου σε 130 ματς όπως προαναφέραμε, ενώ σκόραρε 12 τέρματα και μοίρασε και 8 ασίστ. Πέραν αυτών αγωνίστηκε σε 3 Παγκόσμια Πρωταθλήματα και 2 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με το Βέλγιο μεταξύ 2014 και 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Axel Witsel (@axelwitsel28)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ