ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στην αυριανή αναμέτρηση της Γεωργίας με την Εθνική μας (30/3) αναφέρθηκε ο τεχνικός της πρώτης, Βιλί Σανιόλ, τονίζοντας ότι όσο δύσκολο θα είναι το έργο της ομάδας του τόσο θα είναι και του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
«Δείξαμε καλό πρόσωπο κόντρα στην Ισπανία και τη Σουηδία, αλλά δεν ήταν αρκετή για να πάρουμε κάποιον βαθμό. Τώρα το πιο σημαντικό είναι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε με την ίδια πειθαρχία. Είδα πολλά θετικά σημάδια κόντρα στην Ισπανία.
Το καλεντάρι μάς έφερε να παίξουμε εκτός έδρας τα δύο από τα τρία πρώτα ματς. Θα αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα, η οποία έχει αυτοπεποίθηση από την ισοπαλία με την Ισπανία. Θα έχουμε δύσκολο ματς, αλλά και η Ελλάδα θα έχει το ίδιο δύσκολο ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά.