Σοκ στην Αϊντχόφεν: Διαγνώστηκε με φυματίωση ο Λούκας Πέρεθ

Σοκ στην Αϊντχόφεν: Διαγνώστηκε με φυματίωση ο Λούκας Πέρεθ

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ολλανδία, ο Λούκας Πέρεθ διεγνώσθη με φυματίωση και ήδη έχει ξεκινήσει την ανάλογη θεραπεία.

Πολύ άσχημα ξεκίνησε η θητεία του Λούκας Πέρεθ στην Αϊντχόφεν, καθώς όπως αναφέρουν τα Μέσα στη χώρα ο παίκτης διεγνώσθη με φυματίωση!

Σύμφωνα με όσα τονίζει η «De Telegraaf», ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε θετικός στο ιό και μάλιστα η λοίμωξη έχει εξελιχθεί σε ενεργό νόσο.

Ο Πέρεθ αναμένεται να μείνει σε καραντίνα για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες, ενώ φυσικά θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Έτσι θα μείνει σίγουρα εκτός δράσης για κάποιο διάστημα, με τον φόβο να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν να είναι υπαρκτός στις τάξεις της PSV.

Mάλιστα ο σύλλογος έχει ξεκινήσει να κάνει και προληπτικά τεστ στους συμπαίκτες του με σκοπό να αποφύγει την πιθανότητα να εξαπλωθεί ο ιός και σε άλλους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ