O Mπάρκας κινδυνεύει με τιμωρία από την ολλανδική ομοσπονδία για τον πιο… απίθανο λόγο

Αντιμέτωπος με τον κίνδυνο της τιμωρίας από την ολλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου βρίσκεται ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος αναμένεται να τιμωρηθεί εξαιτίας της... ρουτίνας του πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο

Με τιμωρία από την ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι αντιμέτωπος ο Βασίλης Μπάρκας.

Ο τερματοφύλακας της Ουτρέχτης δέχθηκε επίσημη προειδοποίηση από την KNVB για την κακιά… συνήθεια που ακολουθεί πριν την έναρξη των αγώνων, αλλά και κατά την ανάπαυλά τους.

Διαβάστε επίσης: «Καθάρισε» ο Ντίαζ για τη Λίβερπουλ (3-0) – Ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο για την Τότεναμ (3-1)

Ο 30χρονος Έλληνας κίπερ συνηθίζει να περιμένει όλους τους συμπαίκτες του να φύγουν από τα αποδυτήρια και να είναι εκείνος ο τελευταίος που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, αρκετές φορές μετά την ανάπαυλα, ο Μπάρκας καθυστερεί να πάρει θέση κάτω από τα γκολ-ποστ, με αποτέλεσμα να αργεί η επανέναρξη των αγώνων της ομάδας του.

Κάτι που προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητο από την ολλανδική ομοσπονδία, η οποία έστειλε την προειδοποίησή της στον διεθνή Έλληνα άσο.

«Δεν ήταν έτοιμος στην ώρα του για την έναρξη του αγώνα, τόσο για το πρώτο όσο και για το δεύτερο μέρος. Αν συμβεί ξανά, θα είναι στο χέρι της πειθαρχικής επιτροπής να αποφασίσει ποιες θα είναι οι συνέπειές της» ανέφερε η ολλανδική ομοσπονδία σε τοποθέτησή της στην ιστοσελίδα «NU.nl».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από