Ο Άγιαξ επιμένει για τον Έρικσεν

Ο Άγιαξ επιμένει για τον Έρικσεν

Ο 31χρονος άσος, που εντάχθηκε ως ελεύθερος στο δυναμικό της Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2022, δεν θέλει να παίξει στην Τουρκία

Η Γαλατάσαραϊ προσέγγισε ξανά τον Κρίστιαν Ερικσεν και επιμένει στην απόκτηση του, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να παίξει στην Τουρκία. Η «Γαλατά» πρόσφερε στον Ερικσεν ετήσιες αποδοχές κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ του έδινε και οκτώ εκατ. ως μπόνους, αν αποφασίσει τελικά να βάλει την υπογραφή του στην ομάδα, αλλά αυτός απάντησε ξανά αρνητικά.

Ο 31χρονος άσος, που εντάχθηκε ως ελεύθερος στο δυναμικό της Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2022, δεν θέλει να παίξει στην Τουρκία και είναι σε συζητήσεις με τον Αγιαξ, με την ολλανδική ομάδα να είχε ζητήσει από τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» το δανεισμό του για ένα χρόνο.

Η Μάντσεστερ όμως θέλει να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή, καθώς το επόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του και μένει ελεύθερος και η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε. Τα ολλανδικά ΜΜΕ πάντως επιμένουν πως ο Αγιαξ θα επανέλθει για τον Ερικσεν τον Ιανουάριο, έχοντας ήδη συμφωνήσει προφορικά μαζί του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ