Άγιαξ – Χέρενφεν 1-0: Πρεμιέρα με το… δεξί για τον Αίαντα πριν τον Παναθηναϊκό

Άγιαξ – Χέρενφεν 1-0: Πρεμιέρα με το… δεξί για τον Αίαντα πριν τον Παναθηναϊκό

Ένα γκολ του Χλίνσον ήταν αρκετό για τον Άγιαξ που επικράτησε με 1-0 της Χέρενφεν στην πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος και περιμένει τον Παναθηναϊκό.

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Άγιαξ στο ολλανδικό πρωτάθλημα! Για την πρεμιέρα της Eredivisie ο Αίαντας επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Χέρενφεν στη «Johan Cruijff Arena», λίγες μέρες πριν υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο Φραντσέσκο Φαριόλι προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς του ΟΑΚΑ καθώς άφησε στον πάγκο τους Χέντερσον, Φιτς-Τζιμ, Τέιλορ, Φορμπς, Χάτο και Ρενς. Ο Άγιαξ κινδύνεψε αρκετά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο έχασε αρκετές ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Team Hellas έτοιμη για την Τελετή Λήξης (pics)

Το γκολ που έκρινε το ματς το πέτυχε στο 45′ ο Χλίνσον με σουτ μέσα από την περιοχή και μετά από ασίστ του Γκοντς. Ο Άγιαξ είχε και δοκάρι με τον Φαν ντεν Μπόουμεν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Άγιαξ: Πάσφιερ – Γκάι, Σούταλο, Μπάας, Γιάνσε – Μάνσβερκ, Χλίνσον (81′ Μπρόμπεϊ), Φ.Ν. Μπόουμεν (58′ Τέιλορ) – Μπέργκχαους (58′ Φορμπς), Χοντς (73′ Χέντερσον), Άκπομ (58′ Τραορέ)

Χέιρενφεν: Φ.Ν. Χαρτ – Χολ (70′ Μπράουντε), Μπόχνιεβιτς, Κέρστεν, Κέλερτ – Φαν Έι (80′ Σμανς), Όλσον, Μπράουβερς – Αλ Σαέντ (80′ Ράλλης), Σεμπαουί (62′ Τρένσκοβ), Κάρλσμπακ (46′ Νικολαέσκου)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ